Weekend Amsterdam in het Westcord Fashion Hotel

Zo af en toe ga ik samen met mijn vriendje lekker een weekend er tussen uit. Vaak naar een leuke stad in binnen of buitenland. Afgelopen weekend ben ik naar Amsterdam geweest en we sliepen twee nachten in het Westcord Fashion Hotel. Ik was echt even toe aan een heerlijk weekend er tussen uit en dit hotel is daar zeer geschikt voor.

Via Hotelspecials hebben we een aanbieding gedaan voor 2 nachten 100 Euro p.p inclusief ontbijt. De Westcord Fashion Hotel is een vier sterren hotel en ziet er heel mooi uit helemaal in Fashion stijl. Het hotel heeft 240 kamers en wij hadden de large fashion room. Dit is volgens mij de standaard kamer, ondanks dat, is het een hele mooie kamer voorzien van alle gemakken. Zo had de kamer een mooie badkamer met bad en een aparte douche een tv met een filmkanaal en FashionTV. Echt een luxe kamer waar je heerlijk tot rust kan komen. Voor de rest heeft het hotel een zwembad, sauna, turks stoombad, solarium en een beautysalon waar je bijv. een massage kan nemen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het wellness gedeelte ik had namelijk geen bikini bij me. Ook vind je op de 10e verdieping de Sky bar waar je onder het genot van een drankje een mooi uitzicht hebt op Amsterdam.

De overnachtingen waren met ontbijt en s’ochtends trof je dan ook een uitgebreid buffet aan. Met o. a verschillende broodjes, croissants, fruit, yoghurt soorten en voor de liefhebbers ook een Engels ontbijt maar daar hou ik persoonlijk niet zo van. Het ontbijt in een hotel vind ik altijd heerlijk ook al ben ik helemaal geen ontbijt liefhebber in een hotel vind ik het juist heel lekker.

We hebben ook nog een keer s’avonds gedineerd in het restaurant. Dit was wel vrij prijzig. Het was ook echt heel chique het werd bijna een beetje ongemakkelijk. Ik vind het altijd wel fijn dat je in een restaurant je lekker op je gemak voelt en dat hadden we beide nu niet echt. Maar we hebben het wel gewoon gezellig gemaakt en het eten was ook wel heel goed, behalve het toetje dit is echt geen aanrader.

Het Westcord Fashion Hotel is echt een leuk hotel, helemaal als je van fashion houdt. Het is een mooi ingericht hotel en je kunt er helemaal tot rust komen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is ook lekker uitgebreid dus je kunt een goede start van de dag maken. Het diner vind ik niet echt een aanrader het is vrij duur en voor dat geld kun je ergens anders veel leuker eten. De locatie van het hotel is buiten het centrum dus je moet wel even met de tram of metro naar het centrum. Hier doe je ongeveer 10 minuten over. Het hotel ligt aan een snelweg en dit hoor je eigenlijk niet tenzij je het raam opendoet. Maar dit is niet nodig want er zit ook een airco in de kamer dus warm is het er nooit. Conclusie: Het is een goed sfeervol hotel en de prijs/kwaliteit is gewoon goed. Ik heb in ieder geval samen met mijn vriend een top weekend gehad! Voor meer foto’s klik hier.

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *