Mijn favoriete make-up producten op een rijtje

Laatst was ik op de website van Misslipgloss.nl en daar zag ik dat ze een top 6 had gemaakt van haar favoriete make-up producten. Dit vond ik echt een goed idee en besloot om ook zo’n lijstje te gaan maken.  Want ongetwijfeld heb jij net als ik je favoriete make-up producten die je vaak gebruikt en heel erg fijn zijn.  Zonder deze producten kan ik niet, en ze horen echt bij mij. De producten die ik vaak gebruik zijn allemaal in verschillende prijsklasse. Dit is mijn top 6:

1.) Mascara van Rimmel Curves. Ik schreef al eerder over deze mascara en ik vind het echt super mascara. Het is nog steeds niet ‘de ‘ mascara maar die moet geloof ik nog uitgevonden worden. Ik heb altijd de extra black versie omdat ik hou van intens zwarte wimpers. Het geeft veel volume aan mijn wimpers en maakt mijn make-up helemaal af.

2.) Dagcrème van NIVEA. Ik hou echt van deze dagcreme en hoe kan het ook anders ik gebruik het elke dag. Mijn huid heeft namelijk als eigenschap dat het ‘trekkerig’ wordt na het douchen. Naast dat dit heel vervelend is, is het sowieso verstandig om een fijne dagcreme onder je make-up te gebruiken. En deze van NIVEA is erg fijn, niet duur maar doet wat deze belooft.

3.) Foundation Mineralize MAC. Deze foundation draag ik altijd wanneer ik make-up op heb. Het is een hele  goede foundation die goed dekt maar je krijgt geen ‘pancake’effect. Het blijft de hele dag goed zitten en geeft mijn huid een mooie glow.

4.) Maybelline Colorsensational Gloss. Deze lipgloss heb ik ontdekt bij de 50% kortingsactie van de Kruidvat en het is echt mijn favoriete. Ik heb er dan ook meteen meerdere gehaald. Er zit een heerlijke geur/smaak aan en geeft een mooie glans aan je lippen. Naast dat het er mooi uit ziet, verzorgd het mijn lippen ook goed.

5.) John van G oogschaduw basis. Voor een goede oog make-up mag een basis niet missen. De basis van John van G is erg fijn en zorgt ervoor dat oogschaduw niet in de plooitjes gaat zitten. De make-up ziet er mooier uit en gaat langer mee. Deze van John van G vind ik vergelijkbaar met die van MAC maar deze is een stuk goedkoper.

6.) Oogpotlood Hema. Ik ben iemand die al heel veel oogpotloden heeft versleten, omdat ik het echt vaak gebruik. Wanneer ik niet zo’n uitgebreide make-up op wil gebruik ik toch altijd een potlood en wat mascara. Wanneer ik meer make-up gebruik maak ik het altijd af met een kohl potlood. Voor mij is het belangrijk dat de oog potlood vet is (niet te vettig) en dat het goed blijft zitten. Mijn ogen tranen nogal snel en daar moet de potlood echt tegen kunnen. Deze van de Hema voldoet daar prima aan en is lekker goedkoop!

Heb jij ook dezelfde soort producten of is het compleet anders, ik ben erg benieuwd!

foto 046

76 Comments on Mijn favoriete make-up producten op een rijtje

  1. Brechtje.
    22 juni 2010 at 14:07 (12 jaar ago)

    leuk! die dagcrème lijkt me fijn, ga ik een keer proberen. 😉

  2. Amber
    22 juni 2010 at 18:47 (12 jaar ago)

    Nivea dagcrème is echt fijn. Mooie producten!