Bol.com start een virtuele WK-polonaise naar Zuid-Afrika

(Advertorial)

Ook al zin in het komende WK? Ik ben helemaal niet zo’n fan van voetbal maar als oranje speelt vind ik het toch wel heel erg leuk en gezellig om voetbal te kijken. Bol.com heeft een hele leuke actie zodat je alvast goed in de oranje stemming kan komen. Ze organiseren namelijk een virtuele WK-polonaise naar Zuid-Afrika. Met deze actie proberen ze de langste virtuele feeststoet te worden en hiermee een record te plaatsen. En jij kunt Bol.com meehelpen om deze record te halen.

De actie is 21 mei begonnen en de polonaise begint in Nederland en eindigt 11 juni in Zuid-Afrika. Het record van de langst fysieke polonaise staat momenteel op 3.378 mensen die 33 minuten duurde. Bol.com wil met deze actie  hier overheen met een polonaise die 23 dagen duurt en uit een lengte bestaat van 10.000 km waar duizenden mensen mee kunnen lopen.

Meedoen is heel simpel je kunt een foto uploaden en je kunt een zo’n fashionable virtuele wk-outfit uitkiezen en je kunt meteen meelopen met de virtuele polonaise. Via Twitter, Facebook en Hyves kun je ook je vrienden op de hoogte houden van deze WK- polonaise.  Ook kun je opdrachten doen en vallen er leuke prijzen te winnen. Ga snel naar de site van Bol.com en doe gezellig mee!

bol.com

67 Comments on Bol.com start een virtuele WK-polonaise naar Zuid-Afrika

  1. Kelly
    5 juni 2010 at 16:02 (12 jaar ago)

    Ik ben ook niet zo’n fan van voetbal.. denk dat ik toch wel eff een keer gaat kijken als NL speelt. Grappig artikel 😉