Review Rimmel de 123 looks mascara

Zal dit dan dé mascara zijn waar ik en vele van jullie nog steeds naar op zoek zijn? Ik ben benieuwd! Deze mascara van Rimmel beloofd net zo veel volume als jezelf wil door de handige mascara-huls die je in verschillende standen kan zetten. Hoe hoger de stand, hoe meer volume voor een dramatisch effect.

Laatst in de Kruidvat zag ik deze mascara liggen en werd meteen nieuwsgierig gemaakt door de vernieuwende huls die ik nog niet eerder had gezien bij een mascara. Zelf ben ik erg tevreden over de Rimmel Sexy Curve dus mijn verwachtingen zijn hoog gespannen. Deze mascara heeft een kort borsteltje met echte haartjes (heb ik lang niet meer gehad). Maar wat doet deze mascara nou precies met je wimpers en zijn de drie standen echt zinvol?

De mascara kun je dus in drie verschillende standen gebruiken. Voor alleen een klein beetje volume, bijvoorbeeld voor je dag make up is stand één geschikt. Er zit door deze stand weinig mascara aan de borstel en het geeft een klein beetje volume maar niet indrukwekkend. Bij stand twee gaat het er al wat meer op lijken maar toch mis ik nog echt de wow effect. En ten slotte in stand drie zit er heel veel mascara aan het borsteltje en is het echt voorzichtig aanbrengen. Het geeft veel volume maar je haartjes plakken erg aan elkaar en persoonlijk hou ik daar niet zo van. Voor de rest blijft deze mascara gedurende dag goed zitten en een kleine regenbui is geen probleem.

Conclusie van de Rimmel 123 Looks: Ik had er hele hoge verwachtingen van maar dat valt best tegen. Ik heb van mezelf vrij lange wimpers en daarom vind ik juist volume heel belangrijk. Maar volume kreeg ik niet van deze mascara, eerder lengte. De Rimmel 123 Looks bleef gedurende dag goed zitten dus dat is dan weer een positief puntje. Toch ga ik de mascara vaker gebruiken. Vaak vind ik een mascara wanneer deze iets ouder is beter worden omdat het dan minder nattig is. Mocht mijn mening gedurende tijd nog veranderen dan laat ik jullie dat natuurlijk weten. Ik heb hier voorbeeldfoto’s zodat je kan zien wat het met mijn wimpers doet. Ik heb voor alle drie de looks één laagje mascara gebruikt…Maar de conclusie is wel dat dé mascara helaas nog niet gevonden is maar ik blijf vrolijk door zoeken!

Rimmel-123

Comments are closed.