Review Aldi Biocura anti-rimpel nachtcrème

Vandaag een review over de Aldi Biocura nachtcreme van de Aldi. Deze nachtcrème is uit een test van de Duitse Consumentenbond het beste uit de bus gekomen. Deze versloeg o. a een crème van Helena Rubinstein die ongeveer 70 Euro per potje kost. Deze daarentegen kost slecht €2,29. Nadat dit bekend is geworden zijn de potjes niet meer aan te slepen bij de Aldi. Gelukkig heeft mijn moeder nog eentje voor me weten te bemachtigen.

Het potje met de nachtcrème ziet eruit als een potje met crème. Eigenlijk niets anders dan de duurdere varianten. Je hebt verschillende soorten o.a voor een rijpere huid te herkennen aan het rode dekseltje. Ik heb diegene met een blauwe dop en dit is een anti-rimpel crème, je kunt er immers niet vroeg genoeg smeren.

De geur is erg lekker een beetje NIVEA achtig. De crème smeert goed uit en trekt heel snel in en dat vind ik echt een pluspunt voor een nachtcrème. Je wil niet voor het slapen gaan minuten lang smeren voordat het in je huid is getrokken. Het is een echte vochtinbrengende crème en het laat totaal geen vettig laagje achter op je gezicht.

Of het echt het een anti-rimpel werking heeft dat kan ik nog niet beoordelen. Ik heb nog niet zoveel rimpeltjes en ik gebruik het nog niet lang genoeg om dit te kunnen zeggen. Maar als je de test van de Consumentenbond mag geloven schijnt de Biocura erg goed te zijn.

Ben je dus op zoek naar een goede nachtcrème en wil je daar niet veel geld aan uitgeven dan is deze van de Aldi zeker een aanrader. Ik zou in ieder geval aanraden om zo snel mogelijk naar de Aldi hollen want voor je het weet zijn ze alweer uitverkocht. Voor 50 ml Biocura betaal je slechts €2,29.

Aldi1

74 Comments on Review Aldi Biocura anti-rimpel nachtcrème

  1. Joëlle
    22 juni 2010 at 14:08 (12 jaar ago)

    Ik gebruik deze nachtcreme (en dagcreme) van deAldi nu al bijna anderhalf jaar, en ik vind ‘m echt waanzinnig goed!
    En dat voor 2,29 €!! Valt mij op dat hij steeds vaker is uitverkocht bij de ALdi, dus volgens mij wordt hij steeds meer verkocht!
    Mijn huid is gladder en voelt écht super aan!