Vanaf 27 April the Hills final season six

Nog één seizoen kun je genieten van al het drama van de populaire reality serie the Hills. Na zes seizoenen the Hills op de buis houden ze er dan toch echt mee op.

Het begon allemaal met het volgen van het nieuwe leven in L.A van Lauren Conrad, inclusief al het drama, liefdes en ofcourse mode. Je kon haar en haar vrienden vier seizoenen lang volgen en toen hield zij het ook voor gezien. Haar nieuwe ‘opvolger’ Kristin Cavallari nam het stokje over van haar en zorgde voor nog meer drama dan we gewend zijn.

En nu kun je vanaf 27 April de allerlaatste seizoen van the Hills gaan bekijken op mtv.com. Na het zien van de trailer van komend seizoen beloofd het vooral een seizoen overvol drama te worden. Ook zie je hoe Heidi zich zelf heeft toegetakeld, erg jammer! Ik vond seizoen vijf al iets minder, maar ik moet zeggen, dat de trailer me toch erg nieuwsgierig maakt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

[http://www.youtube.com/watch?v=q3lSJSs7Ojc]

1 Comment on Vanaf 27 April the Hills final season six

  1. Mariëlle
    22 april 2010 at 19:57 (12 jaar ago)

    Erg leuk om te gaan kijken. Idd, erg jammer dat het stopt.