Rimmel 60 sec nagellak in de kleur Sunrise

Laatst met de 50% kortingsactie van de Kruidvat heb ik flink in geslagen en ook had ik deze nagellak gekocht van Rimmel. Een nagellak die in 60 sec droog is en makkelijk aan te brengen vanwege een handig kwastje. Het heeft een kleur die me het meest doet denken aan oranje/roze. Er zitten hele fijne glitters in die een mooie sparkling effect geeft, niet overdreven maar subtiel.

Maar hoe fijn is het kwastje en is de nagellak echt in 60 sec droog? Wat mij meteen opviel is dat de nagellak niet te dik is maar ook niet te dun, precies goed. Aan het kwastje zie ik niet echt veel verschil en ook met het aanbrengen merk ik dat ook niet. Het is net zoals een gewone kwast maar dat vind ik altijd prima te gebruiken. De nagellak droogt snel, ik weet niet of het na 60 sec droog is, ik heb er natuurlijk geen stopwatch bij gehouden. Eigenlijk is één laag niet voldoende, deze nagellak dekt dus niet na 1 laagje. Voor het beste resultaat zijn 2 laagjes we aan te raden. Wat me wel opviel (dat zie je helaas niet op de foto) er komen soort van belletjes in de nagellak. Of dat ligt aan de glittertjes of aan de manier van lakken? Het is niet echt zichtbaar, van dichtbij wel. De nagellak blijft goed zitten en wordt ook meteen hard dus je hoeft niet bang te zijn dat er bijvoorbeeld deukjes inkomen.  Na 5 dagen heb ik de nagellak eraf gehaald omdat deze aan vervanging toe was.

Conclusie: Het is een fijne nagellak qua dikte maar ik begrijp niet waarom het een speciaal kwastje zou zijn. Het is een mooie kleur die lekker zomers is en ook zeer geschikt is voor Koninginnedag of het WK! Het droogt snel en is ook meteen heel hard en het blijft ook nog eens goed zitten! Deze nagellak van Rimmel in de kleur Sunrise en kost bij de Kruidvat € 6,95 en naar mijn mening een goed prijs/kwaliteitsverhouding.

Rimmel-nagellak

93 Comments on Rimmel 60 sec nagellak in de kleur Sunrise

  1. Chayenne F
    28 april 2010 at 10:33 (12 jaar ago)

    Mooi kleurtje zeg =D

  2. Moi.
    16 april 2011 at 19:40 (11 jaar ago)

    Leuk. 🙂