Review: Lipgloss van Maybelline Color Sensational Gloss

Afgelopen donderdag was ik even naar de Kruidvat geweest. Als beauty liefhebber was de actie van 50% korting op alle make up me niet ontgaan. Ik heb wat verschillende make upjes gekocht, zo ook de lipgloss van Maybelline.

Ik heb gekozen voor een neutrale roze kleur. Eigenlijk gebruik ik nooit hele fel gekleurde lipgloss en ik vind een mooi zacht roze tint het mooiste bij me staan. In de lipgloss zitten hele fijne glittertjes en dat geeft een heel mooi shiney effect maar niet to much. Er zit een hele lekkere geur aan deze lipgloss, namelijk sinaasappel.  Dus als je wat in je mond krijgt zit er in ieder geval een lekkere smaak aan, wat ik ook wel een pre vind. Het smeert ook heel fijn en het is absoluut geen plakkerige lipgloss, dat vind ik ook heel erg vies. Met het eten blijft de lipgloss vrij goed zitten, maar na het eten was er wel wat lipgloss afgegaan dus het was tijd om weer te smeren. Ik ben gisteren ook wezen stappen en heb de lipgloss opgehad. Met drankjes bleef die heel goed zitten, maar op een gegeven moment hield ik de glittertjes over en dat voelde als zand op mijn lippen. Niet een heel fijn gevoel. Maar het was gewoon weer tijd voor een nieuw laagje.

Ik ben echt heel tevreden over deze fijne lipgloss van Maybelline. Conclusie: Het plakt niet, blijft goed zitten, heeft een lekkere geur aan en heeft een mooie kleur die me goed staat. Deze lipgloss is te koop bij verschillen drogisterijen en kost normaal gesproken rond de tien Euro.

Lipgloss-Maybelline

Comments are closed.