Top 10 leuke blogs

Een tijd geleden schreef ik al een artikel over leuke (collega) blogs, maar inmiddels heb ik weer andere favorieten(sommige zijn blijven staan) en deze wil ik graag met je delen. Net als de vorige keer, let niet op de volgorde, dit is compleet onwillekeurig. Ik vind al mijn favoriete blogs leuk, en ze zijn allemaal heel verschillend.

 • Beautygloss, via de site van Miss Lipgloss kwam ik ook ineens op deze site. Een site die ik elke dag even check en die ik reuze interessant vind. Elke dag worden er nieuwe artikelen gepost en vooral de filmpjes zijn bij mij zwaar favoriet.
 • Miss Lipgloss, en nog steeds staat deze site in mijn top 10, eigenlijk omdat ik ook nog steeds deze site elke dag trouw bezoek. Een super leuke site die heel informatief en goed in elkaar zit.
 • Shopperella, ook deze staat nog steeds in mijn top 10, want het blijft een leuke site. Deze dame is volgens mij heel erg creatief en dit zie je ook in veel van haar artikelen.
 • En Girlscene mag niet ontbreken, leuke site om allerlei nieuwtjes te lezen en af en toe staat er ook een artikel van mij op Girlscene, en dat is natuurlijk ook een leuk detail.
 • Beauty Blush hoort nu ook sinds kort bij mijn favoriete. Leuke persoonlijke blog, met veel artikelen over beauty, reviews en lifestyle.
 • I Love Fashion News, leuke site met heel veel mode nieuws, leuk om up to date te blijven. Met deze site mis je geen mode nieuwtjes meer!
 • Jamiesblog, een leuke blog met veel nieuws en mode. Precies waar ik van hou. Ik vind deze site er ook erg leuk uitzien!
 • Beautylab, ook een site die ik bijna dagelijks bezoek. Een site met leuke beauty filmpjes en veel informatie over beauty en zoals op de site staat, speciaal voor beauty with brains. En daar hou ik van!
 • Stylescrapbook, alleen het uiterlijk van de site is al een kijkje waard! Er staan veel foto’s op van haarzelf en zo kun je mooi inspiratie op doen voor je eigen outfits. Vooral een hele leuke site om inspiratie op te doen.
 • Met Do it in Paris ga ik even over de grens. Dit is een blog wat ik heel leuk vind om te bekijken en vooral de leuk getekende modepopjes zijn erg mooi!

blog top 10

60 Comments on Top 10 leuke blogs

 1. Tine
  31 maart 2010 at 17:42 (12 jaar ago)

  Leuke site’s
  x

 2. Carolien
  9 juli 2011 at 16:15 (11 jaar ago)

  Leuk leuk leuk!! Ik ben zelf dol op nederlandse blogs met duidelijk vermeld waar je het in gewone nederlandse winkels kunt kopen. De leukste vind ik http://www.vanitymirror.nl ohw en ik ben dol op sites waar ze filmpjes hebben… en niet alleen foto’s.