Een kijkje in mijn leven #27

Het is weer tijd voor een nieuwe kijkje in mijn leven, dit is alweer nummer 27. Ik heb deze maand redelijk veel dingen ondernomen en ik heb het nog steeds behoorlijk druk maar ik merk wel dat ik steeds beter mijn balans kan vinden. Wel ben ik enorm toe aan vakantie en dat komt goed uit want aankomende vrijdag ben ik er heerlijk een weekje tussenuit. Benieuwd wat ik de afgelopen weken heb gedaan, lees dan snel verder…

d1

Al een geruime tijd had ik een oosterse metalen schaal op de salontafel staan en ik was het een beetje flauw, ik had behoefte aan wat anders. Bij Leenbakker kwam ik super leuke dienbladen tegen (van 101 woonideeën) en ik ben er erg blij mee!

d2

Waar ik ook heel blij mee ben is deze nieuwe objectief, dit is de EF 50mm f/1.8. Deze lens kan super mooie foto’s maken maar in het begin was het wel even wennen. Je hebt namelijk een vast brandpunt en hierdoor moet je soms tijdens het foto’s maken een stapje naar voren doen, naar achteren etc. Voordeel van zo’n objectief is wel dat je creatiever wordt. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn aankoop!

d3

Dit lieve varkentje kwamen we tegen op een Zorgboerderij in Groningen, wat een schatje!

d5

Op mijn verjaardag besloten we te gaan gourmetten maar dan met mini pizza’s. We kochten kant en klare deeg van de AH en deze sneden we in kleinere stukjes. Op tafel hadden we allerlei lekkere ingrediënten gezet om de pizza’s mee te beleggen. We vonden het allebei heel gezellig en lekker, zeker voor herhaling vatbaar.

d6

Ik hou heel erg van printjes, niet alleen voor mijn kleding maar ook in ons interieur zie je dit terug. Ik vind het heel leuk om meerdere printjes met elkaar te combineren, lekker mixen & matchen!

d7

Op mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend allerlei leuke en handige (en lekkere) spulletjes voor het bakken van cupcakes. Ik hou niet van koken maar van bakken des te meer. Ik vierde mijn verjaardag op een zondag en ik bakte uiteraard lekkere cupcakes met chocolade vulling. Voor mijn neefje en nichtjes maakte ik deze schattige schaapjes cupcake en volgens mij vielen ze in de smaak!

d8

Dit was even een probeersel, nog best oké gelukt…

d9

In de avond speelde we met vrienden Klaverjas. Ik vind Klaverjassen heel erg leuk om te doen maar we waren met z’n vijven en omdat ik toch heel moe was besloot ik maar lekker toe te kijken.

d11

Op weg naar Heerenveen, gezellig langs bij familie (van mijn vriend)…

d12

Op 19 januari werd mijn lieve hondje Puck alweer drie jaar oud. Ik hou zoveel van dit lieve kleine mannetje en ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Hij is echt mijn beste maatje <3

d13

Hier had ik net een video opgenomen, namelijk met de uitslag van de UD naked palette. Hierna moest ik alleen nog even de video editten en inmiddels hebben jullie de uitslag op mijn blog kunnen zien.

d15

Lekker eten! Hier aten we heerlijke aardappeltjes uit de oven, spinazie met o.a. paddenstoelen melange en geraspte parmezaan en een lekker stukje rood vlees.

d16

Mijn huid kan wel wat hydratatie gebruiken en daarom deed ik een sheet masker uit de Glossybox op. Ik vond het maskertje niet een heel groot succes, vooral een beetje glibberig en koud. Ook kreeg ik echt een freaky gezicht, brrrr…

d17

Mijn guilty pleasure is weer begonnen, KUWTK seizoen 9. Wat hou ik toch van deze show. Ik weet natuurlijk dat lang niet alles echt is en dat deels bepaalde dingen in scène worden gezet, toch kan ik echt genieten van een aflevering. Gewoon even lekker hersenloze televisie kijken met je verstand op nul, ook wel eens lekker!

d18

Over guilty pleasure gesproken, oeps!

d14

Een selfie, deze look hebben jullie laatst (als het goed is) in een OOTD voorbij zien komen…

d19

Lekker wat groenten roerbakken, ik maakte een lekkere pasta gerecht maar eigenlijk mislukte deze gezien ik op het eindresultaat geraspte kaas strooide wat dus niet meer goed was, nog een keer oeps! Dan maar wat eten bestellen…

d20

Hier waren we op weg naar de Zorgboerderij en we hadden haast, tja dan gaat natuurlijk net de brug open staan.

d21

Deze tekst vind ik heel erg mooi! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik een angststoornis en ben ik nu heel hard aan het werk om mijn angsten te overwinnen. Hiervoor ga ik vier dagen in de week naar therapie en eindelijk merk ik dat het echt beter gaat. Ik besef ook dat ik er nog lang niet ben maar ik ben wel verder dan dat ik ooit ben geweest. Ik merk echt dat ik langzaam maar zeker mijn leven terug krijg, dat dingen mij makkelijker af gaan en dat ik meer kan genieten. Hopelijk kan ik deze lijn doorzetten en kan ik alsnog al mijn dromen gaan waarmaken, gelukkig heb ik er erg veel vertrouwen in en is de motivatie hoog!

d22

Jeej sneeuw! Ik ben echt dol op sneeuw, ik wil dan eigenlijk meteen naar buiten…

d23

De volgende dag lag er nog veel meer! Wel gek dat er alleen in Groningen sneeuw lag en dat het in de rest van Nederland voornamelijk regende, toch bijzonder voor zo’n klein landje…

d24

Elke zondag kijk ik er weer naar uit want dan verzorg ik mijn huid met de Philosophy Microdelivery Peeling. Dit is best een heftig goedje en mag je maar eens per week doen. Mijn huid voelt na deze behandeling altijd zo lekker zacht, mijn schilfertjes zijn verdwenen en mijn make-up zit een dag later net wat mooier. Ik ben er dol op!

d25

Een klein beetje rustig aan doen met de auto, door de sneeuw was het op sommige plaatsen best wel glad…

d26

Mijn favoriete lipgloss van dit moment. Dit is de MAC Nocturnals Lip Glass in de kleur ‘Fashion Scoop’. Terwijl ik dit typ besef ik dat ik al heel lang geen ‘Mijn favorieten van dit moment’ artikel heb gemaakt en dat komt eigenlijk omdat ik dit in het nieuwe jaar wat anders wil gaan doen. Ik wil dit item namelijk in plaats van geschreven in een video gaan doen, binnenkort maar eventjes opnemen, sorry…

d27

d28

Elke dinsdagmiddag zijn mijn vriend en ik te vinden bij de Subway. Dit is natuurlijk heel lekker maar tevens een oefening voor mij. Toch moet ik eerlijk bekennen dat het voornamelijk lekker en gezellig is want zo spannend vind ik het inmiddels niet meer. Op dinsdagmiddag ben ik altijd aan het werk voor mijn blog en shop en dit kan uiteraard niet op een lege maag…

d29

Lieve Puckster naar de trimmer geweest, weer een lekker fris en kort koppie!

d30

Door alle nieuwe producten in mijn shop krijg ik enorm veel zin in het voorjaar. Deze statement ketting is onwijs leuk, heerlijk snoeperig.

Dit was alweer een kijkje in mijn leven, hopelijk vonden jullie het weer leuk. Komende vrijdag ga ik dus op vakantie naar Oostenrijk en uiteraard zal ik jullie (een klein beetje) meenemen want ik heb mijzelf voorgenomen om flink te gaan vloggen, dus hou mijn blog in de gaten!

Fijne dag!

x

13 Comments on Een kijkje in mijn leven #27

 1. femketje
  4 februari 2014 at 00:08 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s! Dat fear stukje is zo waar!

 2. Michelle
  4 februari 2014 at 00:27 (9 jaar ago)

  Wat fijn dat het al beter gaat met je qua die angststoornis. Ik heb trouwens precies dezelfde lens voor mijn verjaardag gekregen afgelopen vrijdag. Ik ben er enorm blij mee! En het is in het begin inderdaad wennen dat je niet in en uit kan zoomen. Xx

 3. saskia
  4 februari 2014 at 00:54 (9 jaar ago)

  wat een leuke foto’s, en wat een goed idee gourmetten met pizza deeg!

 4. Beautydagboek
  4 februari 2014 at 08:05 (9 jaar ago)

  Ja het was inderdaad leuk dat er hier sneeuw lag in Groningen, ik werd helemaal vrolijk toen ik ’s ochtends de gordijnen opendeed! Goed om te horen dat het beter met je angststoornis gaat, zoiets lijkt me echt niet makkelijk om te hebben.

 5. charile
  4 februari 2014 at 08:13 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s 😀

 6. Olga - teamconfetti
  4 februari 2014 at 08:54 (9 jaar ago)

  Wat ontzettend fijn dat je vooral geniet van je lunch uitstapjes op dinsdagmiddag, congrats!

 7. Martina
  4 februari 2014 at 09:30 (9 jaar ago)

  Mmmmmm domino’s! En die lens staat ook op mijn wensenlijstje

 8. Daphne
  4 februari 2014 at 09:37 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s!

 9. Daniëlle Springer
  4 februari 2014 at 12:14 (9 jaar ago)

  Ah die mini pizza ziet er heerlijk uit! Pizza is echt mijn favoriete eten.

 10. Mandy
  4 februari 2014 at 14:36 (9 jaar ago)

  Mooie quote, ik hoop dat je daar ook veel kracht uit kan halen. Alvast een fijne vakantie!

 11. Caro
  4 februari 2014 at 15:18 (9 jaar ago)

  Wat een super schattige cupcakes heb je gemaakt! En ahhh die lieve puck 3 jaar! Ik weet precies wat je bedoelt, mijn hondje is bijna 2 en kan ook echt niet meer zonder haar!! 🙂

 12. Carien
  4 februari 2014 at 15:21 (9 jaar ago)

  Leuk weer! En veel plezier in Oostenrijk!

 13. Axelle
  4 februari 2014 at 18:38 (9 jaar ago)

  heel leuke foto’s!