Een kijkje in mijn leven #28 + personal update!

Het is alweer tijd voor een nieuw kijkje in mijn leven, eentje waarin ik jullie ook nog het één en ander wil vertellen over o.a. mijn persoonlijke leven. Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik in dagbehandeling voor mijn angststoornis en wil ik graag met jullie delen hoe het nu met mij gaat. Ik vind het namelijk altijd heel lief hoe jullie met mij meeleven en ergens doet mij dat altijd erg goed. Benieuwd wat ik jullie te vertellen heb en wat ik de afgelopen weken heb uitgespookt, scroll dan snel naar beneden!

We hebben ongeveer de hele vriezer vol liggen met Manti (Turks), dit zou je een beetje kunnen vergelijken met tortellini (gevulde pasta). Het ziet er misschien niet zo heel smakelijk uit zo, maar ik garandeer je dat het super lekker is. Je eet het met een tomatensausje en Turkse Yoghurt. Het is eigenlijk een voorgerecht en je kunt er ook soep van maken.

Ik ben heel erg blij met mijn ringetjes die ik ook verkoop in mijn shop. Ik draag ze zelf ook heel vaak en krijg er best veel complimentjes over!

Van mijn vriend kreeg ik super leuke stempels die je kunt gebruiken voor koekjes, hoe cute?!

Na 20 minuten in de oven had ik heerlijke en hele leuke koekjes. Ik maakte de koekjes met een zanddeeg en ik deed er pure chocolade vlokken doorheen, erg lekker!

Een heel (niet zo’n charmant) blij hoofd! Ik ging na ongeveer 4 jaar, samen met mijn PB’er (persoonlijke begeleider) naar Assen met de trein. Achteraf vond ik het niet eens zo heel spannend, na 5 minuten in de trein voelde ik mij echt prima. Nu nog een keertje alleen en binnenkort ga ik naar Zwolle samen met mijn moeder. Het gaat echt super goed met me, ik doe ontzettend veel exposure. Ik wandel veel, ik fiets af en toe weer, ik ga met de bus en met de trein, ik ga naar de supermarkt samen met mijn vriend, we bezoeken andere winkels, we gaan uiteten etc. en dit alles gaat met niet al te veel spanning. Ik merk echt dat ik met sprongen vooruit ga, het harde werken begint zijn vruchten af te werpen. Ook merk ik dat ik heel veel nadenk over mijn toekomst. Dit heb ik heel lang niet gedaan, 5 jaar lang stond namelijk mijn leven zo goed als stil en ik merk dat ik nu heel veel aan het nadenken ben wat ik allemaal wil gaan doen. Zo denk ik er bijvoorbeeld over na om weer met een studie te beginnen.

En ik heb ongeveer nog 8 weken therapie en dan ben ik “klaar”. Ik krijg dan nog wel nazorg een aantal weken maar toch is het wel heel spannend, dan moet ik het echt alleen gaan doen. Ook begin ik nu met afbouwen en vanaf deze week ga ik in plaats van 4, 3 dagen per week naar therapie. Begin april worden dit nog maar 2 dagen. Ook heel spannend maar ook zeker positief want zo kan ik ook weer meer tijd vrij maken voor mijn blog. Doordat ik meer tijd krijg wil ik ook weer meer updates plaatsen per week, bloggen is toch wel iets wat ik het allerliefste doe. Zoals je kunt lezen een hoop (fijne) ontwikkelingen op persoonlijk vlak!

Mijn make-up look voor een avondje uit. Ik ging samen met mijn vriend naar een sushi restaurant, gewoon omdat het kan en stiekem ook om te vieren omdat het allemaal zo goed gaat!

Mmmm…Lekker sushi eten. Dit was de alle eerste keer dat ik sushi buiten de deur at, dit is ons erg goed bevallen dus zeker voor herhaling vatbaar!

Zo heel af en toe is mijn vriend niet thuis in het weekend en dan logeer ik meestal gezellig bij mijn ouders. Het alleen thuis zijn ‘s nachts is nog wel een dingetje maar daar wordt ook aan gewerkt. Ik vind het in ieder geval altijd heel gezellig bij mijn ouders dus het is zeker geen straf…

Maar ook dan moet er gewoon gewerkt worden, gelukkig heb ik een laptop en kan ik overal waar een internet connectie is bloggen.

Natuurlijk heb ik niet alleen maar gewerkt en speelde ik ook samen met mijn moeder een potje Scrabble. We speelde het vier keer en het is best een verslavend spel, je wil eigenlijk steeds betere en langere woorden leggen…

Eindelijk kan ik zelf weer winkelen, dat voelt fijn! Eerder stuurde ik mijn vriend altijd op pad, zelfs om nieuwe Catrice en Essence make-up te kopen bij Kruidvat. Dan stuurde ik hem een mail met plaatjes van alle producten die ik wou hebben en als hij er niet uit kwam gingen we altijd bellen, hoe lief! Nu hoeft die arme jongen dit gelukkig niet meer te doen en kan ik het zelf, stiekem ook veel leuker!

En shoppen maakt hongerig dus tijd voor een break. We gingen heel ongezond een bakje kibbeling halen, wel heel lekker!

Ook ongezond maar ook heel lekker, een chocolade muffin van de AH bij de thee.

Hier draag ik Catrice Made to Stay Smooth Lip Polish in de kleur ’060 Mission PINKpossible’. Ik ben heel enthousiast over dit nieuwe product, de review lees je aankomende vrijdag…

Dit is lekker, dit moet ik eventjes met jullie delen! Je hebt nodig een (volkoren) wrap, kip shoarma, ijsbergsla, tomaat en Tzatziki (yoghurt, komkommer, teentje knoflook). Heel snel en simpel te maken maar echt heel lekker en ook nog niet eens zo heel ongezond.

Samen met Puck een selfie, hij kijkt alleen wel een beetje verschrikt :).

Afgelopen vrijdag aten we een iets gezonder variant op een “normaal” broodje hamburger, en het broodje was erg geslaagd! Dit “gezonde” broodje hamburger bestond uit een ciabatta, hamburger, mozzarella, tomaat en wat sla. Er moest eigenlijk ook nog wat gegrilde paprika op…

Mijn make-up look voor een avondje “uit”. Dat is trouwens ook heel leuk aan beter worden, het tutten voorafgaand aan een drankje doen, uiteten, bioscoop etc. Ook dat heb ik heel erg gemist!

Dit was het weer voor deze keer, hopelijk vonden jullie het leuk! Jullie kunnen de komende tijd dus weer meer artikelen verwachten en ik ben weer druk bezig om jullie te voorzien van twee blogposts per dag. Eentje om zes uur ‘s ochtends en eentje in de middag rond een uurtje of drie, hou mijn blog vooral in de gaten…

 

Dit vind je vast ook leuk...

31 Comments on Een kijkje in mijn leven #28 + personal update!

 1. Martina
  4 maart 2014 at 06:53 (6 jaar ago)

  Wauw je mag echt ongelofelijk trots zijn op jezelf! Ik hoop dat je deze lijn lekker vast blijft houden en meer kan gaan genieten van het leven om je heen :) Echt heel goed van je hoor!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   4 maart 2014 at 10:37 (6 jaar ago)

   Dank je wel :) en ik ben stiekem ook wel een beetje trots, vooral omdat ik weet dat ik er erg hard voor werk :D

   Beantwoorden
 2. Mariska
  4 maart 2014 at 07:58 (6 jaar ago)

  Wat goed dat het zo goed met je gaat. Echt een overwinning dit hoor!!! Echt goed van je!!

  Beantwoorden
 3. Renske
  4 maart 2014 at 08:14 (6 jaar ago)

  Ben super blij voor je Sanne! Wees maar trots! X

  Beantwoorden
 4. Mar
  4 maart 2014 at 08:28 (6 jaar ago)

  Wow, wat knap van je dat je zo met sprongen vooruit gaat zeg! Ik ben erg trots op je!
  Wat ik me wel af vroeg, dat had ik al eens gevraagd in een andere post; je kan wel verre reizen maken met de auto. Hoe doe je dat?
  Ik heb niet helemaal hetzelfde als dat jij hebt, maar ik kan in onbekende omgevingen wel compleet in paniek raken en daardoor durf ik dus bijna niet naar een onbekende omgeving. Vakantie vieren doe ik dus alleen in eigen land, het is allemaal net 2 uurtjes rijden en na 2 uurtjes panieken ben ik doodmoe, dus ga liever ook niet verder ;)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   4 maart 2014 at 10:36 (6 jaar ago)

   “Gewoon” doen :) Ik vind het altijd best wel lastig om mijn vertrouwde omgeving te verlaten maar ik begin dit wel steeds minder eng te vinden. Ook in de auto gaat het altijd erg goed en ben ik gelukkig (bijna) nooit meer angstig. En wanneer ik een uurtje van huis ben, maakt het mij ook niet zoveel meer uit omdat ik toch niet binnen enkele minuten thuis kan zijn. Ik merk echt, hoe dichter ik bij huis ben, hoe moeilijker is dingen vind. Ook scheelt het wel dat mijn vriend op vakantie bij mij is, geeft toch een vertrouwd gevoel :D

   Beantwoorden
 5. Charile
  4 maart 2014 at 08:49 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het goed met je gaat! Leuke foto’s :)

  Beantwoorden
 6. Michelle
  4 maart 2014 at 09:08 (6 jaar ago)

  Wat goed dat het al zoveel beter met je gaat! Xx

  Beantwoorden
 7. femketje
  4 maart 2014 at 09:32 (6 jaar ago)

  ik hoop zo dat het de goede kant uit blijft gaan voor je :D <3

  Beantwoorden
 8. Daphne
  4 maart 2014 at 09:39 (6 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s, en fijn om te lezen dat het goed gaat!

  Beantwoorden
 9. Natasha
  4 maart 2014 at 10:45 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat, you go girl!

  Beantwoorden
 10. Marloes
  4 maart 2014 at 10:52 (6 jaar ago)

  Wat een te gekke ringen! Fijn om te lezen dat het goed gaat!

  Beantwoorden
 11. Bertine
  4 maart 2014 at 11:13 (6 jaar ago)

  heerlijk dat je weer je eigen make-up kunt kopen! ben blij voor je:)

  Beantwoorden
 12. katrien
  4 maart 2014 at 11:15 (6 jaar ago)

  Ik ben echt heel blij voor je dat het weer beter gaat met je angststoornis (verwoord ik het juist?). Doe zo voort! :)

  Beantwoorden
 13. Rosa
  4 maart 2014 at 11:27 (6 jaar ago)

  Ben trots op je Sanne, nu kan je langzaamaan weer van het leven gaan genieten!

  Beantwoorden
 14. Lynet
  4 maart 2014 at 11:49 (6 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Super om te lezen dat het zo goed met je gaat! Ik gun het je van harte! Blijf het plezier zien in alle nieuwe dingen die je weer alleen gaat doen!

  Beantwoorden
 15. Kirsty
  4 maart 2014 at 12:29 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed gaat met je! Dat gezondere broodje hamburger ziet er wel erg lekker uit!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   4 maart 2014 at 14:17 (6 jaar ago)

   Die was ook heel lekker, jammer alleen dat ik de gegrilde paprika was vergeten :)

   Beantwoorden
 16. Emma
  4 maart 2014 at 13:35 (6 jaar ago)

  Ik vind het echt zo ontzettend knap van je hoe goed het nu gaat! Ik volg je al heel lang en krijg zo toch een beetje mee hoe hard je ervoor werkt, raar om te zeggen misschien maar ik voel me gewoon trots op je!

  Ik hoop dat het alleen maar beter zal blijven gaan en dat je dit vast zal houden :) de therapie lijkt me ontzettend intensief, dus heel fijn dat je nu ook merkt wat het je oplevert!

  Verder heel erg leuk, weer een kijkje-in-je-leven-artikel :)

  Beantwoorden
 17. Fleur
  4 maart 2014 at 14:53 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat het zo goed gaat Sanne!
  Ik volg je al een aantal jaar en vind het fijn om te zien dat het nu eindelijk de goede kant op gaat!
  Hopelijk blijft het na de 8 weken ook goed gaan, want dat verdien je!

  Ik ben trouwens ook benieuwd naar de review van vrijdag, het ziet er veel belovend uit!

  Beantwoorden
 18. Floor
  4 maart 2014 at 15:39 (6 jaar ago)

  Wat goed dat je met de trein ging! Ik woon zelf in Assen, maar wat heb je dan verder in Assen gedaan? Het is hier best saai volgens mij ;)

  Beantwoorden
 19. Kimberly
  4 maart 2014 at 15:41 (6 jaar ago)

  Je kunt echt super trots zijn op jezelf zeg, wauw!! <3

  Beantwoorden
 20. Ilona
  4 maart 2014 at 18:09 (6 jaar ago)

  Hoi hoi,

  Eigenlijk reageer ik bijna nooit op blogs.. Maar lees ze stiekem wel hoor

  Beantwoorden
 21. Ilona
  4 maart 2014 at 18:11 (6 jaar ago)

  He de helft van mijn bericht mist

  Beantwoorden
 22. Mandy
  4 maart 2014 at 19:21 (6 jaar ago)

  Wow super goed van je dat je al zover bent gekomen in een korte tijd. Echt heel knap! De kleur lipstick van Catrice staat je erg mooi.

  Beantwoorden
 23. Kim
  5 maart 2014 at 09:31 (6 jaar ago)

  Wauw super goed! je mag ontzettend trots zijn op je zelf! Fijn dat het zo goed gaat met je en dat je nu voorzichtig naar de toekomst kunt kijken!

  Beantwoorden
 24. Willemijn
  5 maart 2014 at 21:02 (6 jaar ago)

  You go girl! Wie weet komen Saar en ik jou en Puck dan wel eens tegen in de buurt binnenkort ;-)

  Beantwoorden
 25. Mirjam
  7 maart 2014 at 14:04 (6 jaar ago)

  Wat vind ik dit ontzettend fijn voor je Sanne!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *