Review: Rituals Super Shine lipgloss

Alweer een tijd geleden zat er een Rituals Lipgloss gratis bij de Glamour. Een heel leuk cadeau en niet eens een proef, maar een origineel exemplaar. Ik was deze lipgloss inmiddels vergeten, tot dat ik deze een maand geleden weer vond. En ik dacht waarom zou ik deze niet gewoon gebruiken?

Ik had ook mazzel, want er waren meerdere kleuren en ik had gekozen voor de kleur: Satin Rose. Een mooie subtiele roze kleur die goed te combineren is met je dagelijkse make up. Wat mij meteen opviel was dat deze lipgloss niet plakt. Hoe vaak heb je wel niet dat een lipgloss plakt? Na het opbrengen hebben mijn lippen een mooie roze glans, maar niet dat je denk het is too much. Er zit een subtiele geur aan en persoonlijk vind ik dit ook fijner dan een hele overheersende geur. De lipgloss blijft redelijk lang zitten, maar na wat gegeten en gedronken te hebben is de glans er wel van af. Toch blijven je lippen zacht aanvoelen, dus het werkt goed verzorgend.

Ik ben eigenlijk wel tevreden over deze lipgloss. Wel vind ik het een vrij dure lipgloss (€12,90) . Maar als je dan weer kijkt naar de prijs/ kwaltiteitsverhouding, dan mag je ook wel wat meer betalen. Hebben jullie deze al gebruikt?

Rituals1

Comments are closed.