Review: nagellak van L.A Colors

Ik had al het een en ander gelezen over de nagelakjes van L.A colors en natuurlijk maakte mij dat weer nieuwsgierig. Twee weken geleden heb ik weer een 88 warm palette besteld (komt nog een review over) en ik zag een pakketje nagellak van L.A colors met vier pittige kleurtjes voor maar €7,95. Ik dacht die moet ik er maar bij bestellen,  scheelt uiteindelijk verzendkosten. Keurig verpakt kwam het pakketje twee dagen later aan en ik begon meteen enthousiast te lakken.

Er zitten vier verschillende kleuren in namelijk: Turquoise, fel roze, fel oranje en paars. Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van de oranje kleur, maar best leuk voor Koninginnedag of de WK. Persoonlijk zijn de roze en de turquoise mijn favoriet. De turquoise vind ik vooral mooi omdat het anders is dan wat ik normaal gesproken zou gebruiken.

De nagellak brengt makkelijk aan. Het is niet te dun, maar ook niet te dik. De nagellak droogt best wel snel, namelijk na twee minuten kon ik al een tweede laag aanbrengen. De nagellak wordt ook snel hard, dus je hebt niet zo snel last dat het zo zacht is dat het bij de eerste de beste aanraking beschadigd. De eerste dag had ik paars opgedaan en maar een laagje en mijn nagellak begon ook redelijk snel af te bladeren. Met twee laagjes heb ik daar geen last van, dus twee laagjes is een aanrader en is ook mooier. Conclusie: ik ben zeer tevreden en ik vind het dus een aanrader!

Je kunt het online bestellen op http://www.shop.mumi.nl (hier verkopen ze ook de 88 pallete)

L.A-colors

75 Comments on Review: nagellak van L.A Colors

  1. Anne
    15 maart 2010 at 17:36 (13 jaar ago)

    Leuk! Ik zoek al een tijdje naar dat soort felle, dekkende kleuren. Ik denk dat ik maar eens roze ga proberen!

  2. Sanne van Huis
    15 maart 2010 at 18:19 (13 jaar ago)

    Het leuke is dat je voor €7,95 vier kleurtjes krijgt..Kun je lekker experimenteren!