Review Lush shower yellies: Sweetie Pie

Alweer drie weken geleden kreeg ik van mijn vriendje een cadeau pakketje van Lush met daarin de shower yellie Sweet Pie en de Shimmy Shimmy massage bar. Dit cadeautje had hij meegenomen vanuit Istanbul en is hier niet verkrijgbaar. Het cadeautje zat in heel mooi glitterpapiertje en de producten werden beschermd door echte popcorn (wat je niet mocht eten). Ik heb de massage bar nog niet uitgeprobeerd, maar de geur is in ieder geval erg lekker. De Lush shower Yellie Sweetie Pie heb ik al meerdere keren gebruikt, en ik ben verliefd op deze shower yellie.

De Sweetie Pie heeft een paarse kleur met glitters, ruikend naar zwarte bessen. De geur is echt heerlijk en verslavend. Het is echt een yellie, dus ook behoorlijk glibberig. Wanneer je het onder de douche gebruikt kun je maar beter bij het inzepen de douche uitzetten. Het is mij namelijk wel eens gebeurt dat de yellie uit mijn handen glipte en zo door het doucheputje verdween, wat natuurlijk erg jammer is. Bij het inzepen komt een heerlijke geur vrij en je voelt je erna helemaal fris en fruitig. Wat je ook met de yellies kan doen is het invriezen, dit geeft een extra sensatie en misschien ook iets minder glibberig! De geur blijf je ook heel lang ruiken en dat is natuurlijk heel fijn. Ik ben echt fan van deze yellie en wanneer de Sweetie Pie op is ga ik deze zeker weer opnieuw bestellen! Nieuwsgierig..bestel hier snel de Sweetie Pie!

Lush

 

Dit vind je vast ook leuk...

2 Comments on Review Lush shower yellies: Sweetie Pie

  1. Hande
    17 november 2010 at 18:46 (10 jaar ago)

    Deze had ik geroken maar vond hem te sterk! Misschien neem ik een sample ervan, ben er wel benieuwd naar.
    P.S.: Meteen ook de tas gevonden! Heb je inmiddels al ge-emaild :)

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *