Review: Eyeliner pen van Essence

Ik schrijf wel vaker over de producten van het merk ‘Essence’, ze zijn namelijk goedkoop en vaak ook nog heel goed. Ik was al een tijdje op zoek naar een goeie eyeliner stift. Gezien ik veel goede reviews lees, en mijn eigen tevredenheid over de producten van Essence heb ik eentje van dit merk gekocht. En dit is wat ik ervan vind:
Het is mooi dun stiftje zodat je goed een dun lijntje kan trekken. Ik hou persoonlijk niet van hele dikke lijnen dus dat komt wel goed uit. De kleur is mooi zwart en dekkend. Het stiftje ligt goed in mijn hand en ik kan er heel makkelijk een lijntje mee maken. Het enige nadeel is voor mij, dat wanneer ik de eyeliner te dicht bij mijn buitenste ooghoeken zet, dat mijn ogen heel erg gaan tranen. Maar ik heb vrij gevoelige ogen, dus het hoeft niet voor iedereen te gelden. De eyeliner blijft heel goed zitten, na een dagje zit mijn eyeliner nog precies op z’n plek. En dat is fijn. Wat ik ook fijn vind, ik heb deze eyeliner al een tijdje en het stiftje blijft heel goed. Het geeft nog steeds een mooie zwarte kleur en trekt ook nog steeds een mooie lijn.
En er is weer een product van Essence waar ik enthousiast over ben. Afgezien dat ik er traanogen van krijg ben erg tevreden. De eyeliner is helemaal niet duur, zo ongeveer rond de 3 euro en je kunt het kopen bij de Kruidvat. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een handige eyeliner dan is deze van Essence zeker een aanrader!

Ik schrijf wel vaker over de producten van het merk ‘Essence’, ze zijn namelijk goedkoop en vaak ook nog heel goed ook. Ik was al een tijdje op zoek naar een goeie eyeliner pen. Gezien ik veel goede reviews lees, en mijn eigen tevredenheid over de producten van Essence heb ik eentje van dit merk gekocht. En dit is wat ik ervan vind:

Het is mooi dun stiftje zodat je goed een dun lijntje kan trekken. Ik hou persoonlijk niet van hele dikke lijnen dus dat komt wel goed uit. De kleur is mooi zwart en dekkend. De pen ligt goed in mijn hand en ik kan er heel makkelijk een lijntje mee maken. Het enige nadeel is voor mij, dat wanneer ik de eyeliner te dicht bij mijn buitenste ooghoeken zet, dat mijn ogen heel erg gaan tranen. Maar ik heb vrij gevoelige ogen, dus dat hoeft niet voor iedereen zo te zijn. De eyeliner blijft heel goed zitten, na een dagje zit mijn eyeliner nog precies op z’n plek. En dat is fijn. Wat ik ook heel fijn vind, ik heb deze eyeliner al een tijdje en het stiftje blijft heel goed. Het geeft nog steeds een mooie zwarte kleur en trekt ook nog steeds een mooie strakke lijn.

En er is weer een product van Essence waar ik enthousiast over ben. Afgezien dat ik er traanogen van krijg ben ik erg tevreden. De eyeliner is helemaal niet duur, zo ongeveer rond de 3 euro en je kunt het kopen bij de Kruidvat. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een handige eyeliner dan is deze van Essence zeker een aanrader!

eyeliner pen

76 Comments on Review: Eyeliner pen van Essence

 1. shannon
  21 maart 2010 at 10:23 (12 jaar ago)

  ik heb m ook hij is erg fijn!

 2. Jasmijn
  4 januari 2012 at 16:28 (11 jaar ago)

  Ik heb ‘m ook, ik ben er zo blij mee! Ik heb laatst mijn tweede gekocht omdat mijn eerste al op was.. Maar ik heb er wel een jaar mee gedaan!

 3. Yvonne
  1 maart 2015 at 10:39 (7 jaar ago)

  Ik heb een andere van Essence: Superfine eyeliner pen. Met een stiftje. Die vind ik (kluns met eyeliners) heel fijn werken!