Primark lente/zomer collectie 2010

Helaas hebben we nog maar één Primark winkel in Nederland, namelijk in Rotterdam. Voor mij niet zomaar naast de deur, maar mijn volgende shop trip gaat zeker naar Rotterdam. Ze hebben een zeer leuke collectie en ze zijn echt heel goedkoop! Hier zie je een indruk van de collectie voor komende lente en zomer. En van die sandaaltjes word ik heel erg hebberig, die moet ik hebben!

Primark-lente-zomer-2010

11 Comments on Primark lente/zomer collectie 2010

 1. Elsemieke
  21 maart 2010 at 15:58 (10 jaar ago)

  Wow supertof! Mag ik vragen waar je dit vandaan hebt? Want op de site kan ik het niet vinden! (ik wil de rest van de collectie natuurlijk ook even zien ;) )

  Beantwoorden
 2. Sanne van Huis
  23 maart 2010 at 16:35 (10 jaar ago)

  Hoi,

  Ik heb inlogcodes voor persmateriaal en dat kun je alleen maar krijgen als je bijv. een blog hebt. Want Primark heeft idd geen site waar je collecties kunt bekijken. Gewoon mijn site in de gaten houden ;)!

  Groetjes,
  Sanne

  Beantwoorden
 3. Elsemieke
  23 maart 2010 at 22:19 (10 jaar ago)

  Ik schrijf zelf ook voor een site, maar hoe kom je aan die codes dan?

  Beantwoorden
 4. Naam
  25 maart 2010 at 20:17 (10 jaar ago)

  superleuk!

  Beantwoorden
 5. HOOOII
  29 maart 2010 at 19:15 (10 jaar ago)

  WAAROM ZIT ER MAAR EEN WINKEL VAN IN HEEEEEEL NEDERLAND, POTVERDORIE DRIE DUBBELTJES! ik hou van goedkoop shoppen nu heb ik een hele goedkope winkel gevonden zit iie potverdorie in ROTTERDAM en ik woon in de provincie groningen nog wel!

  Beantwoorden
 6. Kristel
  7 april 2010 at 16:09 (10 jaar ago)

  oh ik vind die zonnebril helemaal geweldig
  ligt die al in de winkel?
  ik ben er 3 weken geleden geweest en toen heb ik hem nog niet gezien
  en dat tasje met die bloemen erop is ook helemaal het einde!
  Sanne, als je hier iets over weet
  of ze misschien al in de winkel liggen of nog komen
  zou je me dan een mailtje willen sturen?

  x Kristel

  Beantwoorden
 7. Marin
  4 juni 2010 at 16:27 (10 jaar ago)

  Ik schrijf ook stukjes voor een site en wil een stuk gaan schrijven over de Primark.
  Waar krijg je die codes van om plaatjes van de collectie erbij te doen?

  Beantwoorden
 8. saskia
  26 juli 2010 at 11:17 (10 jaar ago)

  hay,

  Weet jij misschien wanneer er weer nieuwe kleding binnen komt. hebben ze nou elke maand een nieuwe collectie bij de primark. Ik hoorde dat ze elke eerste woensdag van de maand nieuwe kleding bij doen. Ik hoor graag van je!

  Alvast bedankt

  Beantwoorden
 9. Gabriella Ramirez
  22 juli 2020 at 12:47 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Swedish Single Mom living in Seattle, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 10. Brynlee Jackson
  3 augustus 2020 at 02:45 (1 dag ago)

  I had some very expressive fine lines on my forehead and I really did not like the way I looked. I tried several products but unfortunately, they made the matters worse by leaving me with breakouts and subsequently some ugly spots on my face. This really gave a tough blow to my self-esteem. I stopped trying out other creams but when my cousin started telling me about lifecell and how good it was, I had no other choice but to try my hands on it. I purchased it and after applying it I noticed that the spots were fading away and my face was becoming very smooth. Also, the fine lines on my forehead were not very expressive. I just love how this product works and am going to use it for a long time; it’s also a good moisturizer.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *