Alles wat je wilt (en moet) weten over enkellaarsjes

Shoe-aholics opgelet: de enkellaarsjes schoenentrend is here to stay. Elke vrouw heeft wel een paar enkellaarsjes met hak in haar schoenenkast pronken. Dat is niet zo gek, want ze passen bij vrijwel elke outfit en ze zijn ook nog hartstikke trendy. Of je ze nou in de zomer draagt met een stoer jurkje of in de winter onder een mooi jeans: het kan allemaal. In dit artikel deel ik de populairste enkellaarsjestrends van dit moment, zodat jij de perfecte enkellaars kan vinden die bij jouw stijl past. Lees je verder?

chelsea

Chelseaboots voor de stoere modemeisjes

De Chelseaboot kan (en mag) eigenlijk niet in je schoenengarderobe ontbreken. Deze type schoen wordt zelfs dé grootste schoenentrend van dit jaar genoemd. Of je het nou wil of niet: je kunt niet om deze trend heen. Eén keer scrollen door je Instagram feed en je ziet vast wel iemand met deze motorlaars voorbij komen. Je herkent deze boot aan de rubberen dikke zool. Er zijn zelfs formele varianten die geschikt zijn om naar het werk te dragen, al gaat dat anno 2020 een beetje lastig worden met dat thuiswerken. Enfin, de schoen kan natuurlijk ook nog voor heel veel andere gelegenheden van pas komen. Wil jij een comfortabele schoen die wel tegen een stootje kan én hartstikke hip is? Dan is dit jouw ideale schoen om de dag door te stampen.

plateau

Ga skyhigh met een enkellaarsje met plateauzool

Wil jij op een subtiele manier wat extra centimeters erbij smokkelen? Dan kan een enkellaarsje met plateauzool jouw nieuwe partner in crime worden. En het fijne is: op comfort hoef je lang niet altijd iets in te leveren. De chelseaboots, zoals hierboven beschreven, zijn namelijk in verschillende variaties verkrijgbaar. Dus ook een uitvoering met hak of hogere schacht. Misschien mogen we dan toch de blinkende schoenen van de Spice Girls voor bedanken, want daar zijn de schoenen toch wel een beetje op geïnspireerd.

cowboy

De western trend

Met de cowboylaarzen zit je dit jaar wel goed. Heb je nog geen paar western boots in je bezit? Dan wordt het toch echt hoog tijd! Tegenwoordig heb je – naast de klassieke western laarzen tot onder de knie – ook volop keuze wat betreft enkellaarsjes in cowboy style. Ze zijn stoer, casual, girly met een vleugje bohemian. Om nog maar te zwijgen over de combinatiemogelijkheden. Die lijken wel eindeloos. Een gerafelde jeans, nette pantalon of een leren broek: je kan er werkelijk alle kanten mee op!