NTI cursus visagie met Tom Sebastian

Vorige week nam ik, zoals bijna dagelijks, een kijkje op: http://www.Beautygloss.nl. Ik had al eerder een artikel gelezen van Mascha over de cursus visagie van Tom Sebastian. Deze cursus leek me altijd al heel erg leuk om te doen, maar ik was altijd maar aan het twijfelen. Er gaat toch snel veel tijd inzitten en ik wist niet of ik dit allemaal wel kan combineren met al mijn bezigheden. Maar het is ook wel iets wat ik heel leuk vind, en het is ook nog eens handig voor mijn site zodat ik nog meer over make up kan schrijven. De eerste tien die zich via Mascha aanmeldde, kregen 50% korting, in plaats van tachtig euro betaal je dan veertig euro per maand.

En gelukkig hoorde ik bij de eerste tien, ik was nog net op tijd. Per 1 april ga ik beginnen met de cursus die zes maanden duurt. Na afloop krijg je een certificaat. Inmiddels heb ik het cursusmateriaal al ontvangen en kan bijna niet wachten totdat ik mag beginnen. Natuurlijk heb ik al even wat boekjes doorgebladerd, en de cursus ziet er tot nu toe erg goed uit. Natuurlijk hou ik jullie zo nu en dan op de hoogte van de cursus, door bijvoorbeeld foto’s en nieuw geleerde looks op de site te plaatsen. Ook ga ik op Beautygloss.nl mijn huiswerk ‘delen’ bij de comments, dus daar kun je ook altijd nog een kijkje nemen.

Hou mijn site in de gaten voor nog meer info over deze cursus en mijn bevindingen…

1 Comment on NTI cursus visagie met Tom Sebastian

  1. Angela
    26 maart 2010 at 17:32 (10 jaar ago)

    Leuk zeg! Echt mazzel dat je zoveel korting kreeg!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *