Catrice komt met een nieuwe collectie ‘Pastel Delight’

Vanaf vandaag kun je de nieuwe collectie van Catrice ‘Pastel Delight’ kopen. Deze collectie is maar twee maanden verkrijgbaar en exclusief in de Kruidvat te koop. Het is een echte lente collectie met fijne prijzen. De collectie is fris en vrouwelijk en het past goed bij de pastel trend die op dit moment helemaal hip is…

Catrice-Pastel-DelightZo heb je een oogschaduw waar drie kleuren inzitten, met deze kleuren kun je mengen en heeft een zijdezacht textuur. Deze oogschaduw kost slechts € 3,49.

Ook heb je een nagellak die in verschillende zachte kleuren verkrijgbaar is, in de kleuren: Subtiel lila, hemelsblauw, roze en geel, zo krijg je helemaal zin in de lente. De nagellak kost € 1,99 per stuk.

Voor mooie lippen kun je de lipstick kopen van Catrice. Deze lipstick heb je ook in verschillende kleuren, namelijk: Pastel Pink, Pastel lilac en Vibrant Violet. Voor deze lipstick betaal je € 3,49.

En ten slotte heb je ook in deze collectie een liquid eyeliner. Deze heb je in de kleuren: Metallic Violet en Metallic Blue. Deze eyeliner kost € 2,29.

Deze collectie is dus alleen verkrijgbaar in de maanden maart en april 2010.