Boek: Aanpakken van Sophie Kinsella

We kennen deze schrijfster onder anderen van de boeken: Shoppaholic serie, die overigens ook leuk en geestig zijn geschreven, maar ook het boek ‘Aanpakken’ is een aanrader!

Dit is de beschrijving van het boek:

Samantha is een jonge topadvocate in London. Op een dag maakt ze een enorme fout…zo enorm dat haar hele carriere op het spel staat. In paniek ontvlucht Sam haar kantoor en belandt op het Engelse platteland. Bij een villa wordt ze aangezien voor de nieuwe huishoudster. De heer en mevrouw Ceiger hebben geen idee dat ze een advocate met een IQ van 158 in huis hebben gehaald. En Samantha heeft geen idee hoe ze wasmachine moet aanzetten. En die *&%#@ oven werkt ook al niet mee. Maar Sam bijt nog liever haar tong af dan tuinman Nathaniel om hulp te vragen bij het bereiden van haar eerste cordon bleu-maaltijd. Zal Samantha ooit nog terugkeren naar London? En zo ja, wil ze haar oude leven dan weer terug? Hoe staat het eigenlijk met haar emotionele huishouding?
Sophie Kinsella is schrijfster en ex-financieel journaliste. Ze veroverde de harten van miljoenen lezers met haar Shopaholic-serie en met haar bestsellerroman Hou je mond! Sophie Kinsella woont met haar gezin in Londen, waar zij alom wordt geroemd om haar huishoudelijke kwaliteiten en haar kookkunst.

Het is al wel weer een tijdje geleden dat ik dit boek heb gelezen, maar ik vind dit echt een fantastische chicklit, met heel veel humor en stukjes van herkenning. En je denkt misschien, wat voorspelbaar, maar uiteindelijk kom je bedrogen uit en is het boek helemaal niet zo voorspelbaar. Ik kon me ook heel goed inleven in de personage ‘Samantha’ en zat meteen helemaal in het boek en had ik echt moeite met het boek wegleggen. Dit heb ik dan ook bijna niet gedaan, want binnen no time had ik het boek helemaal uitgelezen. Ik vind dit boek een echte aanrader, voor mensen die een luchtig boek willen lezen. Wel is het belangrijk dat je houdt van chicklits! Dit boek kost nu rond de tien Euro.

aanpakken boek