Webshop: Traffic People

Ik was aan het bladeren in de Elle en zag echt een heel mooi jurkje. Ik was meteen verliefd, maar ik ben dan ook een echte jurkjes freak. Nieuwsgierig dat ik was ging ik het merk Traffic People googlen. En tot mijn grote vreugde is het een onwijs mooi merk met een webshop, die ook internationaal verzend.

Traffic people is ontstaan door twee boetiekhouders in Londen en zij besloten samen om kleding te gaan ontwerpen. Je ziet echt de bekende engelse stijl terug in de kleding en elk seizoen brengen ze mooie unieke kleding op de markt. Je vind er van alles van tops tot de mooiste jurkjes, ik ben fan! En ook een fijn detail echt duur is het niet.

Nieuwsgierig geworden kijk dan op de site van Traffic People

traffic-people

 

Dit vind je vast ook leuk...

3 Comments on Webshop: Traffic People

 1. Nicole
  26 januari 2011 at 02:57 (9 jaar ago)

  Hey Sanne, ik zit nu net op jouw link te kijken voor de traffic people online webshop, maar helaas zegt de site tegen mij dat ze niet naar Nederland verzenden.. Weet jij misschien een andere online shop waar ze wel naar Nederland verzenden? Ik zie een jurkje in de sale die ik graag zou willen! gr,

  Beantwoorden
 2. marien
  14 februari 2011 at 14:18 (9 jaar ago)

  graag zou ik wat dingen willen bestellen van traffic people maar op de website kan het niet verzonden worden.
  graag zou ik willen weten hoe ik het kan doen.
  groetjes.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *