Leuke warme winter outfits #1

Officieel is de winter nog niet aangebroken maar wanneer ik naar buiten kijk zie ik sneeuw, ijs en warm aangeklede mensen. Het is nu dus echt tijd om je warme trui uit de kast te halen, je laarzen aan te trekken en je sjaal van de kapstok te plukken. Ik maakte drie leuke winterse setjes die behalve trendy ook nog eens lekker warm zijn…

Niets is lekkerder dan een dikke trui en een jeans eronder. Het setje hierboven is casual, vrij simpel maar daarom naar mijn idee niet minder leuk. Een dikke sjaal mag natuurlijk ook niet ontbreken en die kun je gerust ook binnenshuis dragen…

Wil je iets netter gekleed gaan of ben je niet zo van de broeken maar meer van de jurkjes, ook dat kan best in de winter. Zorg gewoon voor een dikke panty/maillot, een jasje en warme laarzen. De outfit hieronder bestaat uit kleding en accessoires met donkere kleuren wat natuurlijk perfect past bij de winter.

Het laatste setje is weer iets minder netjes, namelijk meer stoer. Ik koos voor een biker broek maar ook voor stoere biker laarsjes met studs. Omdat een blouse misschien net iets te koud is combineer ik de top met een lekkere warme sjaal in een wat opvallende kleur. Om de kleur van de sjaal weer een beetje terug te laten komen koos ik voor een lakje in een soortgelijke rood/bruin/oranje kleur.

Wat is jouw favoriete outfit?

28 Comments on Leuke warme winter outfits #1

 1. Axelle
  6 december 2012 at 16:44 (8 jaar ago)

  ik vind de setjes allemaal even leuk ! je hebt echt leuke dingen uitgekozen ! xoxo

  Beantwoorden
 2. Elma
  6 december 2012 at 16:52 (8 jaar ago)

  Leuke setjes, vind ze allemaal mooi! Nr. 1 is mijn favoriet denk ik! x

  Beantwoorden
 3. Maaike
  6 december 2012 at 17:03 (8 jaar ago)

  Leuke outfits, echt heel erg mijn stijl! Ik moet nog maar eens zo’n fijne sjaal gaan kopen! :D

  Beantwoorden
 4. Myrthe
  6 december 2012 at 17:24 (8 jaar ago)

  Wauw de eerste vind ik het leukst!

  Beantwoorden
 5. Lisanne
  6 december 2012 at 17:43 (8 jaar ago)

  Allemaal super leuk! Ik vind het echt tof dat je weer regelmatig artikels plaatst!

  Beantwoorden
 6. Maura
  6 december 2012 at 17:49 (8 jaar ago)

  Hele leuke setjes! Leuk gecombineerd! Maar echt winterproof zijn ze niet met dit weer! Brrrr!

  Beantwoorden
 7. Myrthe
  6 december 2012 at 18:14 (8 jaar ago)

  Handige stylepages! Het is nog niet officieel winter maar zo voelt het al wel aan met de sneeuw! Ik ga zaterdag (hopelijk, als het weer meezit) eindelijk naar de Primark in Bremen en nog naar wat andere winkels dus dan hoop ik nog wat winter spulletjes te kopen! :)

  Beantwoorden
 8. Laura
  6 december 2012 at 20:30 (8 jaar ago)

  Hihi, die bovenste foto is echt heel cute :) Setje 1 en 2 zijn mijn favorieten!

  Beantwoorden
 9. Jana
  6 december 2012 at 21:18 (8 jaar ago)

  Ooh lijken me warme outfits :D x

  Beantwoorden
 10. Sas
  6 december 2012 at 22:34 (8 jaar ago)

  Heel erg leuk weer :) Hier heb ik veel meer aan dan aan willekeurige inspiratieplaatjes op internet waarop iedereen shorts draagt en open schoenen!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   7 december 2012 at 12:12 (8 jaar ago)

   Leuk om te lezen dat je er wat aan hebt, daar doe ik het uiteraard allemaal voor!

   Beantwoorden
 11. Cynthiiaa
  7 december 2012 at 02:06 (8 jaar ago)

  Lovely outfits, ik wil ook nog een heerlijke warme trui, maar die wel goed zit!

  Beantwoorden
 12. Tirza
  7 december 2012 at 16:58 (8 jaar ago)

  1 & 3
  wauww… HOTT

  Beantwoorden
 13. Beautydagboek
  8 december 2012 at 14:23 (8 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal even leuk! Maar vooral de laarsjes van Sacha (pistolboots) en de groene Nelly tas vind ik mooi!

  Beantwoorden
 14. eef
  8 december 2012 at 21:24 (8 jaar ago)

  Wat zoek jij leuke setjes bij elkaar zeg, zelf houd ik erg van setje 2 omdat ik niet graag broeken draag. Leuk dat je ook eens zoiets bij elkaar zoekt!

  Beantwoorden
 15. Joyce
  15 december 2012 at 12:38 (8 jaar ago)

  Die blouse van welikefashion moet ik hebben!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *