Het grote modetrends herfst/winter 2013/2014 overzicht (deel 2)

Vorige week zagen jullie al deel 1 van ‘Het grote modetrends herfst/winter 2013/2014 overzicht‘ en vandaag deel 2 zoals je ook al aan de titel hebt kunnen zien. Ik ga de komende tijd elke week een overzicht geven van alle belangrijke trends zodat je alvast een beetje weet wat je kunt gaan verwachten. Met dit keer weer vijf verschillende trends, van de kleur bordeaux tot aan cut out boots…

Bordeaux is eigenlijk een kleur die bijna elke najaar weer terug komt, het ene jaar is deze kleur wel net iets meer aanwezig dan het andere jaar. Dit jaar is de kleur bordeaux in ieder geval super super hip en ik heb al een heleboel herfst items gezien in deze mooi warmrode kleur. Wat vind jij van bordeauxrood?

Bikerboots maken plaats voor kniehoge laarzen, ook al heb ik stiekem best nog wel veel enkellaarsjes gespot. Maar wil je het goed doen, koop dan laarzen die tot aan je knieën komen. Staat natuurlijk super in combinatie met een rokje of een skinny en warm is het in ieder geval!

De zogenaamde ‘Trapeze tassen’ zijn ook erg heel hip en deze zagen we eigenlijk voor het eerst op de catwalk bij Celine. Het origineel is super mooi maar daar hangt ook een behoorlijk prijskaartje aan. Maar gelukkig, zoals wel vaker bij tassen trends, zijn er genoeg knock-offs verkrijgbaar en hieronder een selectie…

Een oversized trui is misschien niet het meest charmante kledingstuk op aarde, ik bedoel je figuur komt er niet bijzonder mooi in uit. Het is wel lekker warm en af en toe mag comfort ook wel voorgaan toch? Deze grote uitgevallen truien staan erg leuk in combinatie met bijvoorbeeld een rokje. Ik denk dat ik wel een exemplaar ga aanschaffen, lekker warm!

Over de cut out boots trend ben ik wat minder enthousiast, ook al vind ik het paar van Zara nog best oké. Toch doen de schoenen mij iets te veel denken aan te groot en lomp uitgevallen foute leren sandalen. Ook vraag ik mij af of de gaten niet vreselijk tochten, of draag je er geitenwollen sokken in? Tja, ik kan natuurlijk niet elke trend mooi vinden en mode is echt een kwestie van smaak, dat blijkt maar weer…

Dat waren de trends voor deze week, volgende week deel 3. Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze trends?

22 Comments on Het grote modetrends herfst/winter 2013/2014 overzicht (deel 2)

 1. Kimberly
  29 augustus 2013 at 06:19 (7 jaar ago)

  Crea Bea die Sanne ;-) Leuk gedaan weer! Ik moet toch echt eens gaan kijken naar die cut out boots, ik vind ze onwijs leuk.

  Beantwoorden
 2. MySuperSweetLife
  29 augustus 2013 at 06:53 (7 jaar ago)

  Leuke trends! Bordaux rood is zo mooi! Alleen cut out bouts lijken me niet echt prachtisch voor de herfst!
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  29 augustus 2013 at 07:22 (7 jaar ago)

  Leuk, ik vind bordeaux een mooie kleur. De cut-out boots zijn echter niet voor mij weggelegd, dan worden mijn voeten ijsklontjes!

  Beantwoorden
 4. martina
  29 augustus 2013 at 07:27 (7 jaar ago)

  moooooi!! je hebt ook mooie items uitgekozen!

  Beantwoorden
 5. Dionne
  29 augustus 2013 at 07:39 (7 jaar ago)

  Die tassen zien er wel heel erg leuk uit!

  Beantwoorden
 6. Kim
  29 augustus 2013 at 09:54 (7 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik vind bordeaux echt zo’n mooie kleur :)

  Beantwoorden
 7. Saffira
  29 augustus 2013 at 10:04 (7 jaar ago)

  Bordeaux blijft een mooie kleur, ja! Ik vind zelf ook nog de oversized truien leuk en de cut-out boots!
  X Saffira

  Beantwoorden
 8. Milou
  29 augustus 2013 at 10:23 (7 jaar ago)

  Er zitten echt wel leuke trends bij, maar sommige trends kennen we natuurlijk al. Al blijft de oversized trui mijn favoriet!

  Beantwoorden
 9. Sara
  29 augustus 2013 at 13:32 (7 jaar ago)

  Ik hou van oversized truien! En die blauwe tas is echt zo ontzettend mooi :)
  En tja, die cut out boots, ik vind het zeker niet lelijk, maar het lijkt me zo onpraktisch (denk: regen, sneeuw) haha :D

  Beantwoorden
 10. Nikki
  29 augustus 2013 at 14:15 (7 jaar ago)

  :( ik zit nog in de zomer en wil nog niet aan de winter denken:)

  Beantwoorden
 11. Marijn
  29 augustus 2013 at 16:51 (7 jaar ago)

  Die laarzen vind ik maar niks, maar ik ben wel helemaal fan van de bordeaux rode items! Dat blouseje, give me.

  Beantwoorden
 12. Mireille
  29 augustus 2013 at 18:13 (7 jaar ago)

  Heerlijke trends! Ik vind rood en ook zeker bordeaux rood een erg mooie kleur. En wat zou ik graag een paar over knee boots willen! Ik vermoed alleen dat het heel moeilijk wordt om een goed paar te vinden..

  liefs Mireille

  Beantwoorden
 13. dewisha
  29 augustus 2013 at 18:56 (7 jaar ago)

  ik vind jou filmpjes echt heel leuk vooral
  die van de armbanden
  liefs dewisha

  Beantwoorden
 14. dewisha
  29 augustus 2013 at 18:58 (7 jaar ago)

  echt leuke tassen
  liefs dewisha

  Beantwoorden
 15. dewisha
  29 augustus 2013 at 18:58 (7 jaar ago)

  leuke tassen

  Beantwoorden
 16. Lies
  30 augustus 2013 at 00:48 (7 jaar ago)

  Wat een leuke trends! Vooral de bordeaux trend en de oversized trui vind ik erg mooi.

  Beantwoorden
 17. Manon
  30 augustus 2013 at 07:36 (7 jaar ago)

  Het zijn weer eens super leuke modetrends! Die ik stiekem ergens ookal wel verwacht had… Maar die oversized trui is nog steeds mijn lieveling tussen het rijdje! Je model komt er inderdaad niet echt super uit, maar ik vind de kleuren altijd zo leuk!

  Beantwoorden
 18. Joyce
  30 augustus 2013 at 10:58 (7 jaar ago)

  Leuke trends! Handig zo deze artikelen :) Ben al benieuwd naar de volgende in de reeks :)

  Beantwoorden
 19. Robin
  30 augustus 2013 at 17:02 (7 jaar ago)

  Bordeaux rood & oversized truien. Love it ♥

  Beantwoorden
 20. Tamara
  1 september 2013 at 13:16 (7 jaar ago)

  De bordeaux trend blijft prachtig! Heerlijke kleur voor de herfst/winter.
  De laarzen van de H&M vind ik ook mooi. Lekker basic met een mooie hak past bij veel outfits.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *