Shop til you drop: Amsterdam

Zaterdag 30 januari ben ik heerlijk een dagje samen met een vriendinnetje naar Amsterdam geweest. Ik vind dit altijd erg leuk want ik ben nou eenmaal fan van bepaalde winkels die je in Groningen helaas (nog) niet hebt…

We zaten al vroeg in de trein namelijk om zeven uur. Maar we lieten ons niet kennen en  met een croissant en een cappuccino waren we binnen no time wakker. Rond tienen kwamen we aan in Amsterdam en het was zo lekker zonnig dus qua weer hadden we het super getroffen. Eerst maar op naar de Kalverstraat om eens flink te gaan shoppen. Sommige winkels waren nog niet eens open maar diegene die wij wilden bezoeken waren gelukkig al wel open.  De eerste winkel was de Vero Moda eigenlijk raar om hier naar binnen te gaan, want we hebben er ook twee in Groningen. Hier kon ik ook niets leuks vinden dus toen op naar de Vila. Hier vond ik een super leuk half colbert, leuk hemdje met knoopjes en een mooie shawl van Pieces.

outfit 1

We zijn ook nog even naar RiverIsland geweest, ik ben echt een enorme fan van deze winkel maar vandaag kon ik er helemaal niets leuks vinden, heel gek!

Toen op naar de Pieces en hier vond ik een hele mooie versleten jeans legging die ook heel lekker zit(ook niet onbelangrijk).

Daarna was het tijd voor een broodje en wat drinken, we waren immers sinds zes uur in de ochtend op dus onze magen begonnen al aardig te knorren. Na onze  maag gevuld te hebben gingen we weer verder met shoppen.

Ik wou heel graag een bezoekje aan Lush brengen, omdat ze zoveel heerlijke producten hebben. Ik heb een ‘Heavanilli Massage Bar’ gekocht. Echt het rook zo heerlijk zoet daar wil ik wel mee gemasseerd worden. Ook kregen mijn vriendinnetje en ik kregen gratis een stukje ‘Buffy’ mee om uit te proberen. Hier kun je lekker mee scrubben onder de douche en is erg goed voor de bloedcirculatie. Achteraf had ik spijt dat ik niet wat meer dingen had gekocht van Lush, want ik had ook graag de ‘Honey I Washed the Kids’ zeep mee willen nemen. Volgende keer beter en ik kan het natuurlijk altijd nog online kopen.

lush1

Na ons bezoekje aan de Lush, waar we trouwens erg vriendelijk werden geholpen was het weer tijd voor een kledingwinkel. En daar zag ik de Bershka, waar ik ook echt een fan van ben. Beneden vond ik het wat minder maar wat ik boven aantrof was wel heel erg mijn stijl. Hier ben ik dan ook geslaagd en ik heb een super leuke tuniek met een grijze skinny gekocht, super leuk setje.

outfit2

Daarna nog even naar de H&M geweest die we natuurlijk ook wel in Groningen hebben maar ik had hier een mooie bruine schoudertas gezien en ik had geluk want er hing nog maar net één!

tas H&M

Dit waren al mijn aankopen van de dag. Toen gingen we richting de Hermitage voor een expositie ‘Aan het Russische hof’ dit is een expositie met allerlei stukken uit de tijd van zes tsaren, van kostuums tot kunstwerken. Aangekomen bij de Hermitage stond er een rij van ongeveer 200 meter en de moed zakte ons beide in de schoenen. We waren al behoorlijk moe van ons gewinkel en dan minimaal eén uur in de rij staan  was echt too much voor onze benen. Dus helaas zijn we niet naar deze expositie geweest.

Toen besloten we naar de PC te gaan en via de negen straatjes liepen we richting de PC,  conclusie: we vonden de PC helemaal niet bijzonder dus we waren er zo doorheen. Het was drie uur en we waren beide zo moe. We zouden eigenlijk ook gaan dineren in een leuk restaurantje maar dan moesten we nog zo lang wachten dat we besloten om in Groningen maar een hapje te gaan eten. Dus rond drie uur gingen we met de tram richting Centraal, met een tussenstop bij de Starbucks, gingen we richting de trein naar Groningen. Moe maar voldaan en wat centen lichter, ploften we neer in de trein en onze reis richting Grunn kon beginnen…

Comments are closed.