Nieuwe gevelbekleding uitkiezen; 5 redenen om voor kunststof te kiezen

Nieuwe gevelbekleding uitkiezen; 5 redenen om voor kunststof te kiezen

Wil je graag de gevelbekleding van je huidige woning vervangen? Of ben je bezig met het ontwerpen van je nieuwe droomhuis? In beide gevallen heb je uit veel soorten gevelbekleding de keuze. Om maar liefst 5 redenen is het verstandig om specifiek voor kunststof gevelbekleding te kiezen!

Reden 1: kunststof gevelbekleding ziet er stijlvol uit

Een groot voordeel van gevelbekleding kunststof is het stijlvolle design. Met name als je een moderne woning hebt, past het design hier geweldig bij. Het design is stijlvol, strak, chic en straalt veel klasse uit.

Daarbovenop komt dat je uit veel kleuren kunt kiezen. Dit stelt je nog beter in staat om de gevelbekleding volledig op je wensen af te stemmen. Daarmee laat je de gevelbekleding dus ook (nog) beter op de rest van je woning aansluiten.

Reden 2: kunststof gevelbekleding gaat lang mee

Gevelbekleding van kunststof gaat ook nog eens lang mee. Dit komt door de structuur van het materiaal; het materiaal is hierdoor perfect bestand tegen de weersomstandigheden.

Je geniet hierdoor tientallen jaren van de kunststof gevelbekleding. Daarbovenop komt dat je de gevelbekleding tijdens deze lange levensduur niet hoeft te schilderen. De gevelbekleding blijft gedurende de lange levensduur de juiste kleur behouden!

Reden 3: je hebt uit meerdere varianten de keuze

Wil je optimaal profiteren van de twee bovenstaande voordelen? Dan is het fijn om te weten dat je uit meerdere varianten kunt kiezen. Kijk maar eens het aanbod op Keralit.nl; je ziet dan in één oogopslag dat je uit veel varianten kunt kiezen.

Zo heb je de keuze uit maar liefst 37 kleuren. Dit gaat om zogeheten uni kleuren en ook om kleuren met houtstructuur. Je maakt de gevelbekleding dus altijd volledig naar je wens.

Verder heb je ook nog de keuze uit 3 modellen. Check de eerder genoemde website voor meer informatie over deze 3 modellen.

Reden 4: onderhoudsvrij

Kies je voor kunststof gevelbekleding? Dan kies je voor gevelbekleding die 100% onderhoudsvrij is. Je hebt simpelweg geen omkijken naar het onderhouden van dit materiaal.

Het enige dat je moet doen, is een vochtige doek over de gevelbekleding heen te halen. Dat is het enige om het stof en vuil te verwijderen. Verder heb je nergens naar omkijken.

Reden 5: jarenlange garantie

Op Keralit.nl vind je een divers aanbod van de beste soorten kunststof gevelbekleding. Deze gevelbekleding wordt in 3 modellen aangeboden en in maar liefst 37 verschillende kleurstellingen.

Ongeacht voor welke variant je kiest, geniet je van een garantieperiode van 10 jaar. Deze garantieperiode geldt op het product en op de kleurechtheid. Een van de grootste voordelen van kunststof gevelbekleding is immers dat het kleurvast is. Daar heb je, dankzij deze lange garantieperiode, extra zekerheid op.

Al met al is de keuze voor kunststof gevelbekleding een logische keuze. Deze gevelbekleding is volledig van deze tijd, gaat lang mee en is ontzettend duurzaam. Het stijlvolle design en de kleurvastheid zorgen ook nog voor de gewenste uitstraling van je woning.