Een kijkje in mijn leven #19

Een kijkje in mijn leven #19

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘kijkje in mijn leven’. In deze artikelen laat ik jullie foto’s zien die ik o.a. maak met mijn iPhone. Ik heb trouwens ook Instagram en ik zou het super leuk vinden als je mij daar zou willen volgen, als je dat leuk lijkt natuurlijk! Benieuwd wat ik de afgelopen weken zoal heb gedaan, bekijk dan heel snel mijn foto’s…

1

Mijn stash opnieuw ingedeeld met behulp van hele handige bakjes van Hema…

17

Lekker weer is natuurlijk barbecue tijd!

18

Dit is speciale rookhout wat je eerst in een bakje water moet laten weken, daarna leg je het op de barbecue en krijgt je vlees (of vis, groente etc.) een heerlijke rooksmaak…

21

Mijn lieve kleine vriend ligt heerlijk in het zonnetje te slapen, wat hou ik toch ontzettend veel van dit mannetje!

22

Een homemade broodje hamburger gemaakt met o.a. cheddar kaas, ijsbergsla, tomaat, rode ui en een klodder tomatenketchup en yofresh geserveerd met opgebakken aardappeltjes. Niet zo heel erg gezond maar wel heel erg lekker!

4

Helemaal gek op mijn rokje, dit rokje zagen jullie laatst ook al voorbij komen in een ‘OOTD’…

2

Hier was ik bezig met ‘draw my life’ video, ik vond het zo leuk om deze video op te nemen. Ik ben er heel wat uurtjes mee bezig geweest en ik was stiekem ook best wel blij met het resultaat!

3

Een potretje van Puck!

9

Mijn look laatst voor een verjaardagsfeestje in een kroeg!

16

Super blij met mijn softboxes. Wel jammer dat één lamp meteen kapot ging (na 10 sec.), nu dus nog even wachten op een nieuwe en dan ga ik uiteraard meteen video’s opnemen!

35

Laatst kon ik eindelijk voor het eerst een kort broekje aan, wel altijd spannend hoor om mijn (witte) benen weer aan de buitenwereld te tonen…

24

Close-up van mijn sieraden van de outfit hierboven. Al die gekleurde armbandjes vind ik altijd zo leuk zomers staan.

6

Dit was echt zo’n lekkere pasta! Ik weet niet meer wat er allemaal inzat maar ik weet nog wel dat die erg lekker was!

5

Bij de Vogue van deze maand zit een gratis t-shirt, erg leuk cadeautje! Ik heb het shirt ook al een aantal keren gedragen.

7

De zon scheen, de temperatuur was heel aangenaam (zo’n 22 graden), ik had een leuk shirt aan, genoeg redenen dus om vrolijk te zijn!

8

Dank je wel, Youtube! Dit vind ik altijd zulke grappige berichtjes van Youtube. Ook elke keer wanneer ik een video upload krijg een mailtje met ‘gefeliciteerd, je video staat nu op Youtube’…

25

Als ik mijn oogmake-up doe dan maak ik eigenlijk altijd een eyeliner met wing, afgelopen week maakte ik een wat grotere wing…

11

Even mijn nieuwe jurkje showen, ik ben er heel erg blij mee!

12

Dit is echt heel lekker en echt super simpel te maken, mini pizza’s! Je neemt een pita broodje, deze snij je doormidden en nu heb je twee “pizza bodems” en deze kun je dan beleggen met groente, vlees en kaas, net wat jezelf lekker vindt! Voor op de bodem hadden wij ook nog een heerlijke saus gemaakt met o.a. paprika puree.

14

Net uit de oven, en genieten!

15

Zo blij dat Keeping up with the Kardashians weer is begonnen, waarschijnlijk als jullie dit artikel lezen heb ik de tweede aflevering vast en zeker ook al gekeken…

26

Dit weekend was ik in Duitsland voor wederom een verjaardagsfeestje. Dit feestje had ook een thema, namelijk: ‘proud to be fout’.

34

En dit was mijn outfit. Ik had een strak zwart jurkje aan, dit combineerde ik met een panterprint panty en mijn roze pantoffels. Verder had ik ook nog een panterprintje op mijn nagels gemaakt en had ik heel veel gouden sieraden om.

Een heel mooi lichtgevend armbandje, haha! Deed mij meteen denken aan “vroeger” toen die dingen echt hip waren!

32

Er waren behoorlijk wat mensen en we zaten allemaal heel gezellig buiten rondom twee vuurtjes. Ik heb het echt heel leuk gehad maar het was ook wel een zwaar en vermoeiend weekend, maar I did it en het ging eigenlijk hartstikke goed dus ik mag absoluut niet klagen!

Lekker menemen eten (ei, tomaten, uien, paprika en peterselie!)

En om mijzelf even extra te verwennen na een zwaar weekend, heerlijk Ben & Jerry’s eten, jum!

Dit was het alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik wens jullie een hele fijne dag!

xxx