Review: 88 palette & kwasten set van Abestlife (Ebay)

In spanning wachtte ik af tot mijn pakketje binnen zou komen uit China. Eerder dan verwacht ( het zou ongeveer 2 weken duren) was het pakketje binnen met mijn 88 palette en een kwastenset.

Ik had op veel beautyblogs goede reviews gelezen over deze 88 palette en bijna iedereen was er dol enthousiast over. Des te meer redenen om er ook eentje te bestellen, om de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten, de 88 pallete en de kwastenset waren bijelkaar incl. verzending rond de veertig Euro.

Ik wou de spulletjes meteen uitproberen dus ik ging meteen aan de slag. De 88 palette  heeft echt veel mooie glinsterende kleuren. In de kleuren zit ook veel pigment dus je hoeft maar weinig op je kwast te doen voor een mooi effect. Meestal draag in onder mijn oog make-up een basis, maar dat heb ik bewust niet gedaan om te kijken wat voor effect het geeft. De kleuren zijn heel mooi intens en het blijft heel goed en lang zitten. Zelfs na een nachtje stappen zit het nog steeds op de plek waar het hoort. Wat ook echt een voordeel is, is dat het oogschaduw niet kruimelt. Ik ben echt heel tevreden over de 88 pallete, het enige nadeel is dat het een vrij klein palette is, maar mocht de palette opraken dan bestel ik gewoon weer een nieuwe!

camera afbeeldingen 020 (Small)

Ik was ook al heel lang op zoek naar een goede kwasten set, want mijn ervaring is hoe beter de kwasten hoe beter je make-up aan kan brengen. Op Abestlife vind je veel verschillende in allerlei prijs klasses. Ik ben maar gegaan voor de kwasten set die gemiddeld was qua prijs. Volgens mij koste deze kwasten set omgerekend zo’n twintig euro. De kwasten zijn gemaakt van echt haar ( ik geloof o.a van varkenshaar). De kwasten hebben een mooie houten handvat en liggen lekker in de hand. Jammer was dat er een kwast was die bovenaan niet goed aangeknepen was en daardoor vielen er allemaal haren uit. Maar na het aanknijpen met een tang was dit opgelost. Er zitten erg veel verschillende kwasten in van foundation tot kleine oogschaduwkwastjes. Ook over de kwastenset van Abestlife ben ik erg tevreden.

camera afbeeldingen 024 (Small)

Ik zeg een echte aanraden en nogmaals om de prijs hoef je het niet te laten!

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *