Dat ik fan ben van Lush is inmiddels wel duidelijk. En de producten passen heel goed bij mijn vaste item Green is the new black. Want alle producten van Lush zijn natuurlijk en er zitten zo min mogelijk conserveringsmiddelen in. De producten van Lush zijn verser dan vers…Alle producten zijn hand  gemaakt en van verse biologische fruit en groenten, essentiele olien en zonodig veilig synthetische ingredienten. Doordat er maar weinig of niet aan conserveringmiddelen in de producten zitten zijn ze vaak niet heel lang houdbaar en moeten vaak in de koelkast bewaard worden. Zo ben je er wel zeker van dat de producten heel vers zijn. Ook een leuk detail de producten worden absoluut niet getest op dieren.

Lush denkt op allerlei manieren aan het milieu. Zo zitten in de pakketjes die je thuisgestuurd korrels die biologisch afbreekbaar zijn. Waneer je vijf zwarte potjes brengt naar de winkel dan mag je een gezichtsmasker uitzoeken. Zo kan Lush de potjes weer recyclen, dus beter voor het milieu!

Naast dat ze dus heerlijke producten verkopen, en ook nog eens veel aandacht schenken aan het milieu,  is Lush voor mij echt een topwinkel. Waren er maar meer winkels zoals Lush…Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar: www.lush.nl en je kunt nu ook een te gekke Lush pakket winnen vanwege mijn 1 jarig bestaan, klik hier.

Lush logo