MAC Eyeshadow Quad ‘Showstopper’

Al geruime tijd stond er een oogschaduw palette van MAC op mijn wishlist, toch hield de prijs mij iedere keer tegen. Laatst deed ik een bestelling bij Douglas en omdat ik vind dat ik mijzelf zo af en toe best mag verwennen besloot ik een paletje in mijn mandje te gooien. Ik ging voor ‘Showstopper’ omdat hier mooie bruikbare kleuren in zitten. Vandaag heb ik voor jullie een review, want is dit product mijn geld waard?

In dit mooie herkenbare MAC palette zitten vier kleuren met verschillende finishes. Dit palette bevat de volgende kleuren: Oh My Darling (frost), Jest (frost), Mineralism (lustre) en Showstopper (matte). Het paletje vind ik er qua vormgeving mooi uitzien en door de doorzichtige deksel zie je meteen welke kleuren erin zitten, mooi overzichtelijk. In totaal bevat dit palette 5,6 gram oogschaduw, per stuk is dit dus 1,4 gram.

In de afgelopen jaren heb ik heel wat swatches van MAC oogschaduw voorbij zien komen en ik ben altijd erg onder de indruk. Toch was het even afwachten, gelukkig heb ik geen miskoop gedaan. De kleuren zijn namelijk stuk voor stuk goed gepigmenteerd en daarnaast zijn ze prachtig met elkaar te combineren. De oogschaduw voelt zacht aan en daardoor zijn ze heel goed te blenden. Met een oogschaduwbasis, wat ik standaard gebruik, blijft de oogschaduw gedurende de dag goed zitten.

Hierboven zie je de swatches en van links naar rechts: Oh My Darling (frost), Jest (frost), Mineralism (lustre) en Showstopper (matte).

Zien jullie ook hoe mooi deze oogschaduw kleuren met elkaar te combineren zijn? Sinds ik het paletje in huis heb, heb ik deze dagelijks gebruikt. Hieronder een ooglook gemaakt met alle vier de kleuren oogschaduw…

Een MAC Eyeshadow Quad is een vrij grote uitgave maar je krijgt zeker waar voor je geld. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de oogschaduw en ik ben bang dat ik nog meer MAC oogschaduw ga kopen, arme portemonnee! Deze palette ‘Showstopper’ is o.a. online verkrijgbaar bij Douglas en Maccosmetics.nl en kost €38,-.

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on MAC Eyeshadow Quad ‘Showstopper’

 1. Marloes
  17 december 2013 at 07:17 (6 jaar ago)

  Wat een prachtig palette. Hele mooie kleuren!

  Beantwoorden
 2. Michelle
  17 december 2013 at 07:38 (6 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Mooie look heb je gemaakt zeg!

  Beantwoorden
 3. Sofie
  17 december 2013 at 07:39 (6 jaar ago)

  Prachtige kleuren en mooi gepigmenteerd!

  Beantwoorden
 4. Beautydagboek
  17 december 2013 at 08:10 (6 jaar ago)

  Een mooi draagbaar palette! En sowieso is MAC altijd goed ;)

  Beantwoorden
 5. Eline
  17 december 2013 at 08:26 (6 jaar ago)

  Ziet er prachtig uit, mooie look ook bij je oogkleur!

  Beantwoorden
 6. Selena
  17 december 2013 at 10:38 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren, je kan zien dat deze palette echt kwaliteit heeft. En je hebt er ook een hele mooie look mee gemaakt!

  Beantwoorden
 7. Caro
  17 december 2013 at 11:19 (6 jaar ago)

  Mooie palette, de kleuren zijn prachtig! :-)

  Beantwoorden
 8. Robin
  17 december 2013 at 12:27 (6 jaar ago)

  Wat ‘n mooie look heb je gemaakt :D

  Beantwoorden
 9. Kelly
  17 december 2013 at 19:34 (6 jaar ago)

  Prachtig palette, prachtige look ook bovendien!

  Beantwoorden
 10. Jana
  17 december 2013 at 19:42 (6 jaar ago)

  Ooh deze wil ik ook! zo mooi :D x

  Beantwoorden
 11. Angelique
  17 december 2013 at 20:47 (6 jaar ago)

  mooie zachte kleuren, je hebt er een mooie ooglook mee gemaakt!

  Beantwoorden
 12. Yasmine
  17 december 2013 at 22:22 (6 jaar ago)

  Mooi palletje! En je foto’s zijn echt geweldig!

  Beantwoorden
 13. Mieke
  18 december 2013 at 09:26 (6 jaar ago)

  Prachtig palette, ik houd van dit soort natuurlijke kleuren!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *