Green is the new black: Groene Beauty tips

Dit keer groene tips voor beauty fans. Want niet alle make-up en haarlakjes zijn zo goed voor het milieu en soms kun je het ook anders doen, bijvoorbeeld door het maken van je eigen gezicht maskers. Waarschijnlijk zonder het te weten heb je genoeg ingrediënten in huis om zelf  een maskers te maken. Hier wat leuke recepten…Honing Yoghurt masker (voor alle huidtypen)

  • Benodigdheden: 1 theelepel honing ( eventjes een minuutje in de magnetron voor harde honingsoorten) en 1 theelepel yoghurt (geen dieet of light maar gewone yoghurt).
  • Bereiding: Mix de twee ingrediënten samen en smeer het dan royaal over je gezicht. Laat het dan voor 15 minuten op je gezicht. Was daarna je gezicht met een gestoomde washandje. Droge huid? Doe dan 2 theelepels honing in plaats van 1. Vette huid? Doe dan enkele druppels limoensap erbij.

Banana masker (voor de vette huid)

  • Benodigdheden: 1 banaan, het liefst een rijpe, 1 theelepel honing, een sinaasappel of limoen.
  • Bereiding: Mix de banaan en de honing samen, breng wat druppels van de sinaasappel of limoen eraan toe. Breng het voor 15 minuten toe aan je gezicht. Reinig je gezicht voor het aanbrengen goed.

Melk masker (voor de droge huid)

  • Benodigdheden: 1 theelepel poedermelk, 1 theelepel honing, 1 theelepel Aloë Vera gel en 2 druppels essentiële olie.
  • Bereiding: Mix de ingrediënten goed met elkaar. Laat het dan op je gezicht voor 15 minuten, was het daarna af met een warme washandje. Dit recept is goed twee personen.

De volgende keer heb ik nog meer groene beautytips, dus hou mijn blog in de gaten…

green

 

Dit vind je vast ook leuk...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *