Review:Clinique 3 stappen Huidverzorgingssysteem

Sommige meiden herkennen dit vast. Ik heb namelijk zo af en toe last van een onzuivere huid. Ik heb dan last van pukkeltjes en onregelmatigheden, maar ook snel last van een droge huid, vooral met dit koude weer. Ik heb een maand geleden de 3 stappen huidverzorgingssysteem van Clinique gekocht, in de hoop dat mijn huid weer wat gezonder zou worden.

Ik ben zelf altijd heel erg enthousiast over de producten van Clinique en ik was erg benieuwd naar deze 3 stappen zet. Deze set wordt veel gepromoot in de media dus ik verwacht er nogal veel van.Het is een 3 stappen zet dus je reinigt en verzorgd je huid in 3 stappen. Je begint met het reinigen van je huid met een milde face wash. Dit is een gel die wat plakkerig aanvoelt maar in combinatie met water geeft het een lekker fris gevoel. Je droogt je gezicht niet af na het wassen. Daarna gebruik je de clarifying lotion. Ik breng deze aan op een wattenschijfje en wrijf voorzichtig van binnen naar buiten. Mijn huid begint helemaal te prikkelen, wat een ontzettend schoon gevoel geeft. Daarna de laatste stap de dramatically different moisturizing lotion. Dit is een heerlijke lotion die wat minder heerlijk ruikt maar je huid voelt erg zacht aan na het opbrengen. Ik ervaar zelf na de 3 stappen dat mijn huid erg schoon en zacht aanvoelt.

Na drie weken het gebruikt te hebben wordt mijn huid zichtbaar beter. Het is de bedoeling dat je het 2 keer op een dag doet, maar moet eerlijk bekennen dat dit er niet altijd van komt. Ondanks dat ik het dus niet altijd twee keer per dag doe wordt mijn huid beter, dus dat beloofd wat! Ik heb de drie stappen verzorgingssysteem type 2 dit is voor een gemengde huid, dus een huid bestaande uit droog en vette zones. In de betere parfumeriezaken kunnen ze je goed adviseren welke type past bij je huid. Ik vind het een aarader, maar dat is natuurlijk wel heel persoonlijk, wat voor mij werkt hoeft immers niet te werken bij iemand anders. Maar mocht je al veel dingen hebben geprobeerd om je huid gezonder te krijgen, dan is dit zeker het proberen waard!

clinique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *