Bourjois Faux & Fabulous Tattoos ‘Chic Mademoiselle’

Wil jij een keer een tattoo op je lichaam zonder dat je er direct de rest van je leven aan vastzit? Dat kan nu met ‘Bourjois  Faux & Fabulous Tattoos’. Er zijn maar liefst vier soorten verkrijgbaar, namelijk: Urban Chic, Rock it Baby, Miss Couture en Chic Mademoiselle, voor iedere smaak zit er wel wat bij. Ik ontving de ‘Chic Mademoiselle’ en deze  past gelukkig erg goed bij mijn stijl. De afgelopen week heb ik verschillende tattoos uitgeprobeerd en ik kan alvast verklappen dat ik enthousiast ben…

In een pakje ‘Faux & Fabulous Tattoos’ zitten 60 tot 80 tattoos, dat vind ik behoorlijk veel. Ik vind het erg leuk dat je nu gewoon bij de drogist mooie nep tattoos kunt kopen, erg leuk en origineel bedacht van Bourjois!

Ik ontving ‘Chic Mademoiselle’. Hierin zitten voornamelijk classy, romantische en stijlvolle plakplaatjes. Zo zijn er afbeeldingen van veren en bloesem (mijn favo’s) maar ook teksten, vogels, kettinkjes, strikjes etc. etc. Genoeg keuze in ieder geval.

Ze zijn ook heel erg makkelijk aan te brengen, hieronder vertel ik het stap-voor-stap…

 • Eerst zoek je een afbeelding uit.
 • Je knipt deze rondom uit (zo dicht mogelijk bij de tattoo) en je bepaalt waar die op het lichaam moet komen.
 • Dan maak je een handdoek of washandje nat.
 • Haal de beschermfolie ervan af.
 • Plaats de tattoo op de plek naar keuze en drukt zachtjes met de natte doek op het plakplaatje.
 • Dit doe je voor ongeveer 10 seconde en je tattoo is gezet!

Het is super easy te doen en het resultaat mag er zeker zijn. Hieronder nog wat voorbeelden van de tijdelijke tattoos die ik op mijn armen had aangebracht…

Ik vind de tattoos heel goed qua kwaliteit. Ze zien er namelijk heel mooi uit, van een afstandje lijkt het best echt en ze bleven bij mij toch wel drie dagen goed en mooi zitten. Als tip staat op de verpakking dat je evt. de tattoo kan afpoederen zodat het echter lijkt. Na drie dagen begonnen de tattoos te vervagen en heb ik ze eraf gehaald. Dit deed ik met een washandje en wat zeep, ik moest nog best flink schrobben ook. Jep, ik vind ze heel erg leuk!

De Bourjois Faux & Fabulous Tattoos zijn verkrijgbaar bij de drogist en parfumerieën en kosten €9,99 per stuk. Wat vind jij ervan?

26 Comments on Bourjois Faux & Fabulous Tattoos ‘Chic Mademoiselle’

 1. Sofie
  5 april 2013 at 06:43 (7 jaar ago)

  Ze zien er heel mooi en niet zo nep uit inderdaad. Tof!

  Beantwoorden
 2. LounaBeauty/ Milou
  5 april 2013 at 07:25 (7 jaar ago)

  Hmmmm,, die die met tekst nog wel leuk, maar dat was het dan ook. Ben niet zo van de tattoo’s ;-)

  Beantwoorden
 3. Axelle
  5 april 2013 at 07:47 (7 jaar ago)

  oh wat leuk ! ik zie er hele mooie tussen!

  Beantwoorden
 4. Ellen
  5 april 2013 at 08:51 (7 jaar ago)

  Zo’n tekstje zou ik ook nog op mijn pols willen.

  Beantwoorden
 5. Elma
  5 april 2013 at 09:13 (7 jaar ago)

  Nice! Ik vind die vogeltjes leuk!

  Beantwoorden
 6. firaatje
  5 april 2013 at 10:41 (7 jaar ago)

  “Vroegah”, gebruikte ik ook vaak nep-tattoos! Het waren dan wel gewoon plaatjes van dinosauriërs enzo. Dit zijn wat luxere ontwerpen! Zeker eens gaan proberen!

  Beantwoorden
 7. Linda
  5 april 2013 at 12:08 (7 jaar ago)

  Ziet er erg gaaf uit. Inderdaad niet eens zo heel nep

  Beantwoorden
 8. kiki
  5 april 2013 at 18:19 (7 jaar ago)

  supercool maar helaas heb ik op dit moment super weinig geld :(

  Beantwoorden
 9. kiki
  5 april 2013 at 18:20 (7 jaar ago)

  supercool maar helaas heb ik op dit moment weinig geld :(

  Beantwoorden
 10. Jana
  5 april 2013 at 20:31 (7 jaar ago)

  Ze zien er heel leuk uit :D x

  Beantwoorden
 11. Bianca
  5 april 2013 at 22:44 (7 jaar ago)

  Ik vind ze echt heel leuk! Ik ben “tegen” echte tattoo’s in de zin van dat ik er nooit zelf een zou laten zetten en bij veel mensen vind ik ze ook niet zo mooi, maar zo’n tijdelijke tattoo voor een leuk prijsje vind ik erg leuk voor de zomer :)

  Beantwoorden
 12. Stephanie
  6 april 2013 at 01:35 (7 jaar ago)

  Vind ze echt gaaf, ik ga binnenkort eens op zoek :D

  Beantwoorden
 13. Maury
  6 april 2013 at 17:40 (7 jaar ago)

  Die zijn echt super leuk! Ik ga er over nadenken!

  Beantwoorden
 14. Kaylani
  6 april 2013 at 17:54 (7 jaar ago)

  Ik vind het maar raar, je plakt toch ook geen tattoo op die bij je kauwgom zit? Nee, doe mij maar een echte tattoo haha!

  Beantwoorden
 15. Myrthe
  7 april 2013 at 18:29 (7 jaar ago)

  Ik zag al een paar foto’s voorbijkomen op Instagram, en was al benieuwd waar je deze tattoo’s vandaan had. Ik vind ze heel erg leuk, vooral die tekstjes en zo’n veer!

  Beantwoorden
 16. Myrthe
  7 april 2013 at 19:39 (7 jaar ago)

  Oeh superleuk! Ik denk dat ik deze voor de zomer ook ga kopen (:

  Beantwoorden
 17. Mariska
  7 april 2013 at 20:16 (7 jaar ago)

  Er zitten inderdaad erg leuke tattoos bij :)

  Beantwoorden
 18. Lieselot
  14 mei 2013 at 20:48 (7 jaar ago)

  Waar kun je ze halen?

  Beantwoorden
 19. Priscilla
  20 juni 2017 at 13:28 (3 jaar ago)

  Ik heb de tekst zelf laten zetten als een echte tattoo geen sticker haha mooie tekst en onwijs mooie tattoo geworden

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *