Op zoek naar leuke originele wenskaarten?

Ik vind het altijd leuk om een bijzondere wenskaart te versturen. Tegenwoordig heb je heel veel leuke kaarten, maar ik heb nu toch wel hele leuke wenskaarten gevonden.

Ik heb het over de Grow-a-note wenskaarten. Met deze wenskaarten kun je een kaart en een boeket bloemen sturen. Dit lijkt in eerste instantie niet heel bijzonder, maar wat ik er nog niet bij verteld heb is dat de bloemen nog geplant moeten worden. De zaadjes zitten namelijk nog in het papier van de kaart. Dus de ontvanger moet zijn eigen bloemen planten en zaaien. Leuk toch? Dus mocht de ontvanger zat zijn van de kaart, hup stop de kaart onder de grond in een potje en na een tijdje gaan de bloemetjes groeien(wel even water geven). Op elke kaart staat aan de achterzijde een duidelijke beschrijving hoe het allemaal moet.

Waar kun je deze leuke kaarten bestellen? Dit kan op de site vanApplepiepsussy. Ik vind deze kaarten erg bijzonder en origineel wat vind jij ervan?

Credit: Fotografie Antoinette Couteau- Loaded Ink design

73 Comments on Op zoek naar leuke originele wenskaarten?

  1. Willem Eenhout
    19 juli 2011 at 11:48 (11 jaar ago)

    De link werkt niet. Misschien even herstellen.