Fijne kerstdagen!

Goedemorgen, ik wil jullie een hele fijne kerst toewensen! Hopelijk hebben jullie een mooie kerst, met lieve mensen, lekker eten en een hoop gezelligheid. Voor vandaag heb ik nog niet zo heel veel plannen maar vanavond gaan mijn vriend en ik wel heel lekker (moet nog blijken) koken en eten. Omdat het toch eerste kerstdag is wil ik wel iets meer tijd besteden aan mijn outfit en make-up. Morgen kunnen jullie hier een speciale ‘Get ready with me’ video van bekijken. Hou mijn blog dus vooral in de gaten en een hele fijne dag xxx

 

Dit vind je vast ook leuk...

13 Comments on Fijne kerstdagen!

 1. Axelle
  25 december 2013 at 12:11 (6 jaar ago)

  voor jou ook een heel fijne kerst gewenst! xxx

  Beantwoorden
 2. Ellen
  25 december 2013 at 14:47 (6 jaar ago)

  Voor jou ook fijne feestdagen! Geniet ervan!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *