Drie goede voornemens voor 2021

Drie goede voornemens voor 2021

Minder geld uitgeven, gezonder leven, interieur veranderen… De tijd is weer aangebroken om de goede voornemens te bedenken, maar hoe zorg jij er voor dat deze voornemens ook goed gebeuren. In dit artikel geven we een aantal goede voornemens die jij gemakkelijk in 2021 kunt waarmaken en die niet veel geld kosten of waarop je zelfs geld kan besparen.

voornemens

1. Gezonder leven

Lekker en gezond eten is belangrijk. Gezonder leven kan veel simpeler. Met simpele eetwissels pas je je voedingspatroon makkelijk aan. Dit werkt veel effectiever dan je leven ineens helemaal om te gooien. Naast dat eetwissels goed is om gezonder te leven kan het in sommige gevallen ook besparen op dagelijkse huishoudkosten. Dit hangt af van de kosten die je maakt als gezin. Eet je vaak buitenshuis of niet. Eetwissels kunnen ook heel leuk zijn. Je ontdekt smaken die je anders niet zou nemen.

2. Minder geld uitgeven

Minder geld uitgeven kan bijvoorbeeld heel simpel door bij elke aankoop te overwegen of het nodig is. Om meer geld over te houden voor deze leuke dingen, zijn we gaan kijken waarop je het beste kunt besparen. Kosten waar je jaarlijks veel geld aan uitgeeft zijn vaste lasten, waaronder een energierekening. Veel mensen stappen niet tot nauwelijks over van energieleverancier. Vaak weten mensen wel dat je hiermee kan besparen, maar nemen de moeite niet om het te regelen. Een handige dienst voor iedereen die geen zin heeft in gedoe is Kostenservice. Elk jaar een goedkoop energiecontract. Het team van Kostenservice neemt het ‘gedoe’ uit handen.

3. Interieur veranderen en de natuur helpen

Ben je zat van je interieur of wil je gewoon iets nieuws? Laat je dan inspireren door magazines of Pinterest. Heb je een idee voor de inrichting van je interieur? Maak dan een plan en kijk waar je slimme deals kunt sluiten. Kijk eens bij kringloopwinkels of markten. Veel kringloopwinkels hebben leuke interieurartikelen voor een lage prijs. Door interieurartikelen te recyclen help je de natuur en je portemonnee.