Hotspots: House of Spice in Groningen

Een nieuw rubriek op mijn site hotspots. Elke maand laat ik jullie de leukste restaurants, eetcafe’s, clubs etc. zien op mijn site. Eerst ga ik hier natuurlijk uitgebreid eten, drinken of stappen en daarna doe ik verslag. Ik ga natuurlijk niet naar de standaard gelegenheden waar al zo vaak over geschreven is. Gezien ik in het noorden van Nederland woon, gaat mijn eerste Hotspot over House of Spice in Groningen.

Misschien niet een hele bekende plek voor velen, maar zeker een plek die thuis hoort in dit item. Voor de lunch of  voor diner(op donderdag, vrijdag en zaterdag) of voor een lekker kop thee of koffie kun je hier heerlijk terecht. De inrichting is leuk en anders dan de standaard, een beetje vintage achtig, leuk!  Ze serveren heerlijk vers belegde broodjes, salades en een soep van de dag. Ik had een lekker broodje Vegatariana, met o.a zwitserse kaas, geroosterde paprika en aubergine en sla. Het broodje was erg knapperig en het zag er ook nog eens leuk uit, jammer dat ik geen foto hebt gemaakt. De echte theeliefhebber kan hier ook zijn of haar geluk op, er waren ontzettend veel smaakjes thee waaruit je kon kiezen. Mijn vriendinnetje had caramelthee, een echte aanrader. Wij hebben in ieder geval lekker gesmuld, zeker voor herhaling vatbaar.

Ook kun je terecht voor workshops en wijn-en spijsproeferij.  Bij de workshops kun je onder leiding van een echte chefkok een heerlijk maaltje koken. Er wordt bijvoorbeeld uitleg gegeven over producten, goeie smaakcombi’s  en natuurlijk de bereidingswijze. Dit alles kun je in groepen doen, misschien een leuk idee voor een avondje uit met vriendinnen. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even kijken op de website van House of Spice.

Ik heb genoten en ik weet zeker dat ik vaker hier een hapje kom eten!

House of Spice
Turfsingel 18-20
9712 KR Groningen

House-of-spices