88 palette en kwastenset binnen, besteld via Ebay

Vorige week donderdag had ik de 88 shimmer palette en een mooie kwastenset besteld via Ebay en vandaag heb ik het pakketje binnengekregen. Dat had ik niet zo snel verwacht, gezien het pakje helemaal uit China moest komen. Ik had heel veel goede reviews gelezen over de 88 palette dus ik vond het tijd om er ook eentje te bestellen. Zelf was ik ook al een tijd op zoek naar oogschaduwpalette met veel verschillende kleuren, dus dat zit bij deze palette wel goed. Ik heb ┬ámeteen even mijn ogen opgemaakt met roze/paarse kleur en ik moet zeggen dat er veel pigment in zit en dat het mooi glinstert. De kwasten zijn ook heel mooi, van hout en van echt haar gemaakt. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Binnenkort volgt er een filmpje en uitgebreidere review, dus hou mijn blog in de gaten…

camera afbeeldingen 024 (Small)

camera afbeeldingen 020 (Small)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *