Review: The Body Shop lente 2013 #1

Heb ik jullie al wel eens verteld dat ik een groot fan ben van The Body Shop? Nog geen een keer ben ik teleurgesteld geweest in een product van dit merk, eigenlijk ben ik altijd laaiend enthousiast! Met de lente op komst is het tijd om jullie een aantal nieuwe producten van The Body Shop te laten zien. Zo ontving ik twee producten uit de ‘Absinthe-collectie’ en twee kleuren ‘Colour Crush Eyeshadows’. Vandaag review ik twee producten uit de Absinthe-Collectie…

Dat handen wassen hygiënisch is, dat hoef ik jullie vast niet meer te vertellen. Handen wassen doe je toch wel een aantal keren per dag en daar gebruik je het liefst een fijne handzeep voor. Naast het wassen, is het ook belangrijk om je handen goed te verzorgen, vooral nu is het een must om je handen wat meer aandacht te geven. The Body Shop heeft heel veel verschillende soorten handverzorgingsproducten in het assortiment en sinds kort hebben ze daar de  ’Absinthe Purifying Hand Care’ collectie aan toegevoegd…

Onze nieuwe collectie Absinthe Purifying Hand Care maakt een einde aan droge huid en onaangename geurtjes. De textuur is een ware weldaad. Laat je betoveren door de fascinerende geur. En geniet van het fabuleus frisse gevoel. Je handen voelen schoon, fris en heerlijk verzorgd aan. Het goede nieuws is: Alle producten in deze range zijn vrij van Triclosan. Daarbij is deze collectie handverzorging geschikt voor alle huidtypes. Iedereen kan zichzelf verwennen met het zuiverende gevoel van Absinthe!

 

De Absinthe Purifying Hand Care-collectie is op basis van absintextract, ook wel alsem, absintalsem of wormhout genoemd. Absintalsem is een struikachtige vaste plant en een van de hoofdingrediënten van absint is een smaragdgroene sterke drank. We kennen denk ik absint allemaal wel van het (sterke) drankje en grappig dat het nu verwerkt is in een handverzorgingslijn.

De Absinthe-Collectie bestaat uit vier verschillende producten, namelijk: Absinthe Purifying Hand Butter, Absinthe Purifying Hand Cream, Absinthe Purifying Hand Gel en Absinthe Purifying Hand Wash. De laatste twee producten ontving ik…

De Absinthe Purifying Hand Wash zit in een pompflacon en bevat 250 ml, een hoeveelheid waar je wel eventjes mee kunt doen. De hand wash zit in een handige fles met pomp en ziet er leuk uit, misstaat zeker niet in je keuken of badkamer/toilet. De zeep voelt lekker aan op mijn handen en het ruikt heerlijk. De geur doet mij denken aan een Jip & Janneke product die ik vroeger gebruikte, grappig! De zeep schuimt goed en ik krijg er een schoon gevoel van. Na het wassen voelen mijn handen lekker zacht aan en de frisse geur blijft ook nog wel eventjes hangen. Al met al een fijne hand wash waarmee ik graag mijn handen was.

The Body Shop Absinthe Purifying Hand Wash 250 ml kost €7,-

Dan de Absinthe Purifying Hand Gel, een antibacteriële gel die heel fijn is om mee te nemen in je tas. We kennen allemaal wel van die momenten dat je eigenlijk even je handen schoon wilt maken maar dat er geen kraan in de buurt is. Dan komt de Absinthe Purifying Hand Gel heel goed van pas. Een klein druppeltje is voldoende en geeft meteen een heel fris gevoel zonder dat je plakkerige of uitgedroogde handen krijgt, ideaal!

The Body Shop Absinthe Purifying Hand Gel 60 ml €4,-

Zoals we gewend zijn van The Body Shop zijn deze producten uiteraard niet getest op dieren (100% vegetarisch), zijn de producten Fair Trade en zijn ook deze producten gemaakt met veel liefde, zorg en aandacht. The Body Shop Absinthe Purifying Hand Care producten zijn al verkrijgbaar en uiteraard ook online


 

Dit vind je vast ook leuk...

15 Comments on Review: The Body Shop lente 2013 #1

 1. femketje
  4 februari 2013 at 15:47 (7 jaar ago)

  het lijkt me wel een aparte geur dat absinthe :D

  Beantwoorden
 2. Laura
  4 februari 2013 at 15:56 (7 jaar ago)

  Ik ben echt heel benieuwd hoe dit ruikt! :) Klinkt wel goed verder.

  Beantwoorden
 3. Martina
  4 februari 2013 at 17:18 (7 jaar ago)

  Die hand wash lijkt me nog steeds erg fijn!

  Beantwoorden
 4. Ashleey
  4 februari 2013 at 18:06 (7 jaar ago)

  Wat een onwijs fijne review en zo verrassend goed! Ben nu wel heel benieuwd naar de geur!

  Beantwoorden
 5. Axelle
  4 februari 2013 at 19:08 (7 jaar ago)

  lijken me heel fijne producten !

  Beantwoorden
 6. Mara
  4 februari 2013 at 19:41 (7 jaar ago)

  Leuke review:)

  Maar bedoel je niet veganistisch in plaats van vegetarisch?

  Beantwoorden
 7. Suzanne
  4 februari 2013 at 19:42 (7 jaar ago)

  Door de naam word ik erg nieuwsgierig.

  Beantwoorden
 8. Jana
  4 februari 2013 at 20:19 (7 jaar ago)

  Ik wil de geur zo graag eens ruiken :D x

  Beantwoorden
 9. Myrthe
  4 februari 2013 at 20:58 (7 jaar ago)

  Deze twee handproducten lijken me heerlijk! En ook ben ik heel benieuwd naar de geur :)

  Beantwoorden
 10. LounaBeauty/ Milou
  4 februari 2013 at 21:40 (7 jaar ago)

  Ben altijd gek op die heerlijke zoete geurtjes, dus ben heel benieuwd naar deze geur!! :)

  Beantwoorden
 11. Linda
  4 februari 2013 at 23:57 (7 jaar ago)

  Ik ben heel benieuwd hoe het ruikt! Klinkt goed in ieder geval

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *