Fleur je muur op met mooie muurstickers

Zat van je saaie witte muur. Maar geen zin in verven of om je muur te behangen? Dan heb ik de oplossing namelijk: muurstickers. Natuurlijk kennen we deze al bijvoorbeeld van de Ikea. Maar nu heb ik echt hele mooie gevonden waar je in een handomdraai je saaie muur mee opfleurt.

Van kitscherige vogeltjes en bloemetjes(I love it) tot de skyline van Parijs. Bij de webwinkel van Vilja kun je deze mooie stickers bestellen. De stickers kosten allemaal rond de 13,95, wat ik persoonlijk heel goedkoop vind.

Bestel ze nu hier.

muurstickers1

64 Comments on Fleur je muur op met mooie muurstickers

 1. Linda
  27 juli 2010 at 22:23 (12 jaar ago)

  Leuke stickers die wil ik ook hebben, maar beetje duur voor mij 🙁

 2. lisae
  28 november 2010 at 20:38 (12 jaar ago)

  Ontzettend leuk!
  Ik ga een sticker bestellen voor op mijn muur! ^_^

 3. Nicole Leijser
  27 februari 2011 at 18:41 (11 jaar ago)

  Super leuk!
  Die bloemetjes en vogeltjes,Ah, I Love IT!
  Ik ga volgende week verhuizen en ik zit er wel over te denken om het te doen!
  Maar laten die stickers niet snel los?
  xx

 4. Sanne van Huis
  27 februari 2011 at 18:43 (11 jaar ago)

  @Nicole leijser Ik heb geen ervaring met deze stickers. Ik heb wel die van de IKEA gehad en die bleven best wel goed zitten, dus ik verwacht dat dan helemaal wel bij deze 🙂

 5. Stickerparadijs
  14 juli 2014 at 11:22 (8 jaar ago)

  Bij stickerparadijs vind je de grootste muursticker collectie. Alle muurstickers worden op maat gemaakt.