G-star store opent winkel in Groningen

gstar

Alle G-star fans opgelet, G-star opent zijn eerste store in het hoge noorden. De echte fans weten dat er nog geen speciale G-star winkel in Nederland is. Gezien G-star een nederlands merk is, kon een G-star store bijna niet uitblijven.

Waarom G-star nou gekozen heeft voor Groningen, is omdat de stad erg aantrekkelijk is voor grote winkelketens mede door de vele jongeren die groningen rijk is. Op dit moment zijn ze erg druk bezig met het verbouwen van een pand op de Vismarkt. Het pand heeft een inhoud van 410 vierkante meter, dat beloofd dus een ruim assortiment. Waar G-star vooral om bekend staat is natuurlijk de denim.Hier zijn ze immers mee begonnen in 1989 en bekend mee geworden. Naast denim kun je natuurlijk ook shirtjes, rokjes en schoenen vinden in de G-star store. Voor ieder wat wils.

De G-star store in Groningen hoopt voor de paasdagen zijn deuren te openen. Na Groningen komt er waarachijnlijk een tweede winkel bij, deze zou een plaatsje krijgen in de P.C Hoofdstraat. Maar eerst met z’n allen richting het hoge noorden om alvast een kijkje te gaan nemen bij de aller eerste G-star store!