Zat van je saaie muur?

Werd behang eerder geassocieerd met ouderwets tegenwoordig is behang super Hip. Het behang heeft natuurlijk alweer een tijdje zijn comeback gemaakt, maar het word steeds mooier en mooier.

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens van Eijffinger gehoord. Wie niet neem vooral even een kijkje op hun site www.eijffinger.nl . Dan weet je waar ik het over heb.

Nu heeft eijffinger samen met PIP studio een behangcollectie ontworpen. Het is een collectie geworden met het onmiskenbare van PIP en de kwaliteit van Eijffinger. Het is een super leuke lijn geworden, met een beetje een kitscherige look(waar ik zo van hou..) Ik word er in ieder geval heel erg vrolijk van. De prijs daar in tegen, is misschien een beetje aan de hoge kant, maar je hebt zeker weten iets heel unieks aan de wand.

Tweede voorbeeld behang

Voorbeeld behang