Geniet ook in de winter van je tuin met een veranda

Geniet ook in de winter van je tuin met een veranda

De zomer is voorbij en de herfst is officieel begonnen en ook al vind ik het herfstseizoen altijd erg leuk, toch ga ik de zomer ook wel een beetje missen. We hebben ook wel een fijne zomer achter de rug en de dagen worden nu wel wat kouder, natter en korter en daar moet ik persoonlijk toch wel even aan wennen. Maar ook in het najaar kun je natuurlijk nog steeds wel genieten van het buitenleven, helemaal als je in het bezit bent van bijvoorbeeld een terrasoverkapping. Steeds meer mensen kiezen voor een overkapping in de tuin en ik begrijp dat wel, zo kun je namelijk ook op de wat mindere mooie dagen blijven genieten van je tuin.

Een overkapping oftewel een veranda in de tuin staat bij ons in ieder geval nog steeds heel hoog op het verlanglijstje en op de website van Verasol zag ik de mooiste producten voorbij komen. Zij zijn een bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in overkappingen, tuinkamers maar ook in zonwering. Verasol produceert alle producten zelf en alles kan ook nog eens op maat gemaakt worden en dat is natuurlijk wel een groot voordeel. Op die manier hoef je namelijk nooit concessies te doen en zal het product altijd passen bij je tuin en of huis. Daarnaast heeft Verasol ook allerlei accessoires om bijvoorbeeld je overkapping nog comfortabeler te maken zoals het toevoegen van LED-spots, heaters, zonwering of screens. Er zijn dus veel mogelijkheden! Ben je zelf heel erg handig dan zijn de producten van Verasol ook zelf te monteren maar ook kun je gebruik maken van de montageservice, ook handig.

Wij zijn nu bezig met het verbouwen van onze schuur en uiteindelijk wordt dit een werkruimte en in de toekomst willen wij graag een overkapping vast maken aan deze ruimte. Aan de achterzijde van de werkkamer komen openslaande deuren, grenzend aan onze achtertuin, het idee is om hier een terras te plaatsen met daarboven nog een overkapping. We zouden dit zelfs nog kunnen uitbreiden door er een tuinkamer van te maken door het plaatsen van zij en voorwanden. Dé ultieme droom van mijn man is ook een buitenkeuken, inclusief een steenoven en dat kan natuurlijk perfect onder een overkapping en hierdoor kun je er ook nog gebruik van maken in de koudere maanden, want die hebben we genoeg in Nederland. Het lijkt mij ook echt fantastisch om een tuinkamer of een overkapping leuk in te richten, je kunt er namelijk wel echt iets gezelligs van maken. Een overkapping vind ik persoonlijk een mooie toevoeging aan je huis.