Ook zo benieuwd wat deze lente gaat brengen qua mode? De winter heeft lang genoeg geduurd. Het word tijd voor het zonnetje, de terrasjes en ofcourse een nieuwe garderobe. Hier alvast een voorproefje!

De woorden romantiek, luchtig, pastel, natuurlijke materialen en laagjes zijn de woorden die we vaak voorbij horen komen deze lente. Het zijn veelal zwierige jurkjes , lieflijke blousejes met romantische details. Mooie natuurlijke stoffen zoals zijde en katoen die als laagjes vallen. De stoffen zijn vaak transparant waardoor het een speels effect krijgt. De lichtere kleuren staan vaak centraal, van wit tot pastel.

Pastel tinten
De strakke lijnen die we vorig seizoen hebben gezien, worden vervangen door soepele lijnen. Gecreëerd door lagen en draperieën.
Vloeiende lijnen

Net als vorig jaar zien we nog steeds de patronen met de bloemen. Mocht je dus nog left overs met bloemen hebben van vorig jaar, kun je deze gerust uit de kast halen.

Bloem patroon

We zeggen goodbye tegen de o zo comfortabele plateauzool and welcome torenhoge hak. Tja wie mooi wil zijn…

Hakschoenen

Voor de avondkleding zien we voornamelijk zilver en gouden kleuren, rijkelijk versierde stoffen van pailletten tot glitters.

Avond jurk