H&M Home

Kun je maar niet genoeg krijgen van H&M en zou je liefst ook je interieur in H&M onderdompelen, vanaf nu kan dat gewoon.

Vanaf februari komt H&M met een collectie voor je huis, waarmee je dus ook je huis kan aankleden, met jawel H&M. Ze beginnen met textiel want dat is immers ook waar ze goed in zijn. Denk bij textiel aan kussens, plaids, gordijnen, handdoeken, dekbedden etc etc.

Dus heb jij nog ruimtes in je huis die nog wel wat kleur en gezelligheid kunnen gebruiken, dan zit je bij de H&M goed. Het is betaalbaar en hip zoals we van ze gewend zijn. Voor ieder wat wils, want ze hebben verschillende lijnen van funky tot een naturel lijn. Wedden dat er wel wat tussen zit wat in jouw interieur past.

H&M Home komt niet in de winkel te liggen, maar is alleen on-line en via de H&M magazine te bestellen.

Voorbeelden home collectie

Ga direct naar de site van H&M Home.