Essie Lente collectie 2014

essie101

Eén van mijn favoriete nagellak merken is sowieso ‘Essie’. Ik ben altijd erg tevreden over hun lakjes, de kleuren zijn vaak origineel, de kwastjes lakken fijn en de kwaliteit is super goed. Voor deze lente heeft Essie een prachtige collectie uitgebracht, namelijk: Hide & Go Chic. Deze collectie bestaat uit typische lentekleuren, zoals pastel maar ook wat heftigere kleuren en toch zijn de tinten goed met elkaar te combineren…

Laat je veroveren door zes krachtige, onweerstaanbare lentekleuren. Voor iedereen is een pastel te vinden die bij je past. Vintage jeans staat garant voor een relaxte look of romig mint als je een keer een onverwachts chic uitstapje wilt maken. De nieuwe musthave is een klassiek roze lak, bescheiden en groots tegelijk, met zo’n mooie semi-transparante dekking (signatuur van essie). Sterke, sprekende tinten met een heldere, frisse gloed.

essie2

Dit zijn de kleuren uit de lentecollectie, van links naar rechts:

 • Spin the bottle
 • Fashion playground
 • Romper Room
 • Style hunter
 • Hide & go chic
 • Truth of flare

Hieronder de kleuren op mijn nagels (in twee laagjes) in dezelfde volgorde…

essieswatch

 • De kleur ‘Spin the bottle’ is een prachtige nude kleur. Nude kleurige nagellak vind ik altijd een beetje tricky, soms is de kleur namelijk iets te roze, of iets te beige of soms iets te geel. De kleur ‘Spin the bottle’ daarentegen is wat mij betreft de perfecte nudekleur, erg mooi!
 • Ik hou van mintgroene nagellak, dit is de kleur ‘Fashion Playground’. Een mintgroene lak die een creamy finish heeft maar als je goed kijkt zie je subtiele zilveren glittertjes. Dit is een kleur die ik dit seizoen vast en zeker veel ga dragen.
 • Over de kleur ‘Romper room’ was ik niet meteen enthousiast, ik vond de kleur een beetje twijfelachtig. Ik had het idee dat de kleur een beetje “fout” zou staan maar na het aanbrengen was ik toch om. De kleur is prachtig, een mooie pastelkleurige roze die helemaal perfect past bij de lente.
 • De kleur ‘Style hunter’ is een pittige kleur roze die neigt naar rood. Een prachtige kleur en eerlijk is eerlijk, hardroze doet het eigenlijk altijd wel goed op de nagels. Dit is niet een hele originele kleur, toch hou ik ervan!
 • Ook de kleur ‘Hide & go chic’ maakte mij niet meteen enthousiast maar je moet uiteraard nooit te snel oordelen. Na het aanbrengen moest ik mijn mening bijstellen, wat een prachtige kleur blauw. Een blauwe tint die erg mooi staat in combinatie met bijvoorbeeld wittinten.
 • Het laatste kleurtje ‘Truth of flare’ doet mij denken aan een versleten jeans. De kleur vind ik vrij bijzonder, de tint neigt een beetje naar grijs en lila. Ook deze kleur combineert heel mooi met wit, lichtroze of nude kleurige kleding.

Mijn favoriete kleuren zijn: Fashion playground, Romper room en Truth of flare. Stiekem vind ik de kleuren eigenlijk allemaal wel heel erg leuk!

essie3

Zoals ik al in mijn intro schreef, ik ben altijd heel tevreden over de nagellak van Essie en dat geldt ook zeker voor deze lakjes. De nagellak uit deze lentecollectie hebben allemaal een creamy finish en dekken goed na twee laagjes. De kwaliteit is wat ik gewend ben van dit merk. Het kwastje werkt erg prettig doordat je snel nagellak aan kunt brengen maar dit ook secuur kunt doen. Na zo’n 3 tot 4 dagen begint de nagellak iets te chippen bij mij en dat is voor mijn doen behoorlijk lang.

Deze collectie ligt nu in de winkel en is o.a. verkrijgbaar bij DA, Etos, Bol.com & Wehkamp.nl en kost rond de 10 Euro per stuk.

15 Comments on Essie Lente collectie 2014

 1. Mandy
  8 april 2014 at 13:38 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren! Fashion playground en Romper room zijn ook mijn favorieten

  Beantwoorden
 2. Dana
  8 april 2014 at 16:14 (6 jaar ago)

  Er zitten echt leuke lakjes tussen! Ik ben fan van de nude kleur en de mint groene kleur!

  Beantwoorden
 3. Kimberly
  8 april 2014 at 18:07 (6 jaar ago)

  Romper room zou ik zo willen hebben, ik vind ‘m zo ontzettend mooi!!

  Beantwoorden
 4. Marloes
  8 april 2014 at 18:54 (6 jaar ago)

  Oh wauw, wat een mooie kleurtjes. Ik vind de nude kleur ook echt super! Je nieuwe layout is ook mooi zo!

  Beantwoorden
 5. Manon
  8 april 2014 at 19:03 (6 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal erg mooi! Al is roze mijn lievelingskleur ik vind toch Truth of Flare een van de mooiste lakjes hier tussen.

  Beantwoorden
 6. Beautyjuf
  8 april 2014 at 20:29 (6 jaar ago)

  Truth Of Flare en Hide & Go Chic vind ik heel mooi! Leuke stash :-)

  Beantwoorden
 7. Nikki
  8 april 2014 at 20:47 (6 jaar ago)

  Wat een mooie kleuren! Vooral de nude kleur vind ik heel mooi!

  Beantwoorden
 8. Isabel
  9 april 2014 at 22:10 (6 jaar ago)

  Oewlala <3! Vooral de pasteltinten spreken mij aan :D.
  Gauw maar eens inslaan ;)
  X

  Beantwoorden
 9. Ines
  10 april 2014 at 23:11 (6 jaar ago)

  Oh echt superleuke kleurtjes!

  Beantwoorden
 10. Amelie
  13 april 2014 at 13:08 (6 jaar ago)

  Mooie kleuren en wat een goede swatches, echt super netjes gelakt!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *