Bourjois ‘Paris Blue Moonlight’ kerst collectie 2012

De kerstcollecties schieten als paddestoelen uit de grond en inmiddels hebben jullie ook al wel wat collecties voorbij zien komen. Ook Bourjois komt dit jaar weer met speciale kerstproducten en de collectie heet ‘Paris Blue Moonlight’. Vandaag laat ik jullie twee producten uit deze collectie zien, namelijk een oogschaduw palette en een ‘khol & Contour XL’ oogpotlood…

Fascinerend, intrigerend en betoverend…wanneer de klok middernacht slaat, vertalen de kleuren van Parijs zich in de kerstcollectie 2012 van Bourjois! De harmonieuze blauwtinten en het verzilverde licht aan de nachtelijke hemel van Parijs vormden de inspiratie voor een make-up look boordevol mysterie en magie: in deze nachtelijke, glamourrijke sfeer lijkt alles mogelijk, van de meest geweldige feesten tot aan de mooiste ontmoetingen….

Hierboven zie je de twee producten die ik heb ontvangen, namelijk een Smoky Trio in de kleur ’15 Bleu Nuit’, een harmonie van blauwtinten voor een nieuwe smoky-look. Ook ontving ik nog een ‘Khol & Contour XL potlood’ in de kleur ‘Ultra Black XL’, een diepe verzadigde kleur zwart.

De producten zien er zo op het eerste gezicht goed uit, heel erg ‘Bourjois’. Leuk ook dat Bourjois met deze collectie inspeelt op de modetrends van de winter 2012-2013, donkerblauw is namelijk het nieuwe zwart. Met de twee bovenstaande producten kun je een smokey ooglook creëren die ook nog eens heel trendy is…

De ‘Smoky Eyes’ palette hebben we inmiddels al vaker voorbij zien komen maar nu met natuurlijk nieuwe oogschaduw kleuren. De verpakking vind ik er goed uitzien en het doosje sluit en gaat gemakkelijk open. Door de transparante deksel kun je meteen de kleuren goed bekijken…

Dit zijn de kleuren en zoals je kunt zien zijn de kleuren mooi op elkaar afgestemd. Vooral de donkerblauwe kleur valt mij op, wat een prachtige tint! Met dit palette kun je een mooie ooglook creëren…

Dan de pigmentatie, zo op het eerste gezicht ziet er goed uit! Toch vind ik de lichtste kleur er iets te glitterig uitzien, dat had van mij iets minder gemogen. De twee blauwtinten vind ik prachtig, vooral omdat ze erg goed bij elkaar passen.

Ik vind dit Bourjois ‘Trio Smoky’ in de kleur ‘Bleu Nuit’ er goed uitzien, het palette kost €12,99.

Dan heb ik nog de ‘Khol & Contour XL’ oogpotlood. Het oogpotlood is behoorlijk lang en daar kun je dus wel een tijdje mee vooruit. Ik vind het oogpotlood er mooi uitzien door de gouden opdruk, het past wel goed bij de kerst.

Bourjois omschrijft de kleur ‘Ultra Black’ als “een diepe, verzadigde kleur zwart”. Toen ik het puntje van het potlood zag, begon ik er toch een beetje aan te twijfelen. De kleur doet mij namelijk meer denken aan grijs dan zwart…

Echter, bij het maken van de swatches kwam ik er toch achter dat de kleur behoorlijk zwart is. Wat ik wel echt een nadeel vind is dat het oogpotlood erg hard is, ik had liever een wat zachtere gehad die je makkelijk kunt ‘smudgen’. Je kunt het oogpotlood wel iets zachter maken door het eventjes te verwarmen met een aansteker. Doordat dit oogpotlood zo hard is, zou ik het zelf niet snel kopen maar dat is natuurlijk ook persoonlijk.

De ‘Khol & Contour XL’ kost €7,99.   

Deze nieuwe kerstcollectie van Bourjois, ‘Paris Blue Moonlight’ is nu te verkrijgen bij parfumerieën en drogisterijen. Wat vind jij van deze producten en heb jij al speciaal make up aangeschaft voor de feestdagen?

 

92 Comments on Bourjois ‘Paris Blue Moonlight’ kerst collectie 2012

 1. kirsten
  7 december 2012 at 11:04 (10 jaar ago)

  Die oogschaduw is mooi! (:

 2. Janneke
  7 december 2012 at 11:52 (10 jaar ago)

  Kun er eens een ooglook mee maken?

  • Sanne van Huis
   7 december 2012 at 12:10 (10 jaar ago)

   Komende week komt er een ‘koele’ kerstlook online en hier heb ik het Bourjois palette en het potlood gebruikt 🙂

   • Janneke
    7 december 2012 at 20:42 (10 jaar ago)

    Super, ben benieuwd!

 3. Laura
  7 december 2012 at 12:13 (10 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar een look met de oogschaduw 🙂 het potlood lijkt me erg fijn, zeker als je een hard en strak lijntje wil zetten!

 4. Beautydagboek
  7 december 2012 at 12:25 (10 jaar ago)

  Ik vind het kohlpotlood erg mooi! Zelf heb ik de nagellak en lipgloss van de Chanel collectie aangeschaft. Daar ben ik heel blij mee 🙂

 5. Lissa
  7 december 2012 at 13:15 (10 jaar ago)

  Ik zou de kleuren niet zo snel gebruiken. Denk dat het niet zo mooi staat bij mijn bleke huid. Ben daarom heel erg benieuwd naar een look hiermee. Misschien verandert me dat van gedachten..

 6. Amy
  7 december 2012 at 13:24 (10 jaar ago)

  Oehhh me likey! Zelf prefereer ik harde oogpotloden omdat die bij mij een stuk langer blijven zitten dan creamy oogpotloden (vette oogleden etc) dus deze ga ik toch maar een keertje halen. Het palette vind ik ook echt prachtig!

  • Sanne van Huis
   8 december 2012 at 17:26 (10 jaar ago)

   Grappig dat iedereen weer zo z’n voorkeur heeft!

 7. Charile
  7 december 2012 at 17:47 (10 jaar ago)

  Heel mooi 😀

 8. BeautyByTS
  7 december 2012 at 18:31 (10 jaar ago)

  Het potlood vind ik erg fijn!!

  • Sanne van Huis
   8 december 2012 at 17:26 (10 jaar ago)

   Zo zie je maar, het is gewoon heel persoonlijk!

 9. femketje
  7 december 2012 at 19:54 (10 jaar ago)

  super mooie oogschaduws!

 10. Axelle
  7 december 2012 at 20:26 (10 jaar ago)

  ben benieuwd naar de look , & het oogpotlood lijkt me wel fijn 🙂 xoxo

 11. Jana
  7 december 2012 at 21:47 (10 jaar ago)

  Ik heb deze ook erg mooi 😀

 12. Ashley
  7 december 2012 at 21:55 (10 jaar ago)

  Heel mooi!

 13. Britt
  9 december 2012 at 16:40 (10 jaar ago)

  Ik ben benieuwd , trouwens weet iemand hier omdat Sanne wel eens bij forever 21 heeft besteld of je invoerkosten moet betalen?

  liefs

  • Sanne van Huis
   9 december 2012 at 18:09 (10 jaar ago)

   Hey Britt,

   Ik heb nu twee keer besteld bij Forever 21 en ik heb geen invoerkosten betaald. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik gewoon mazzel heb of dat het gewoon niet hoeft. Trouwens de laatste keer kwam mijn bestelling na een dag binnen dus ik vermoed dat het of uit NL of Belgie kwam en dan hoef je sowieso geen invoerkosten te betalen.

 14. iamfashion
  28 juni 2015 at 09:04 (8 jaar ago)

  je zou misschien ook kunnen latenzien oe het er uit ziet >:(