Rimmel Wake Me Up Foundation!

Een goede en fijne foundation in je stash is wat mij betreft een echte ‘must’. Als je foundation namelijk goed zit dan vind ik automatisch dat je er verzorgder en mooier uitziet, het is toch de basis van je make-up. Op dit moment ben ik een enorme fan van de ‘Bourjois Perfect Flower’ en de ‘MAC Studio Sculpt’ foundation, ik ben trouwens enorm kritisch als het om foundations gaat. Een tijdje geleden was ik op een persevent waar ik o.a. kennismaakte met de nieuwe foundation van Rimmel, de ‘Wake Me Up’. Bij het zien van het product was ik meteen enthousiast en kon ik bijna niet wachten om het product zelf uit te testen…

Dit is wat Rimmel zegt over hun nieuwste foundation…

Wake up! Rise and shine met de nieuwe Wake Me Up Foundation van Rimmel. Een vermoeide, doffe huid na een korte nacht of een hectische week is verleden tijd, want deze foundation zorgt voor een stralend begin van iedere dag!

De ‘Wake Me Up’ foundation is een vloeibare foundation en zorgt dat de huid er frisser, gezonder en stralender uitziet. Ook minimaliseert het de tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Zie je er een dagje vermoeid uit, met de ‘Wake Me Up’ foundation van Rimmel zie je er toch weer helemaal fris en fruitig uit!

De foundation is qua structuur heel zacht en vrij dekkend maar ondanks dat heeft de foundation wel een natuurlijke finish. Ook bevat de foundation pareldeeltjes die zorgen dat de huid meer gaat stralen en het geeft een gezonde gloed. Ook bevat deze foundation zogenaamde peptiden die de huid elastischer maken voor een sneller herstel. Ook heeft de foundation SPF 15 en je huid wordt daardoor beschermd tegen de schadelijke stralingen van de zon…

De foundation zit in een glazen flesje met oranje dop, een mooie verpakking. Het flesje bevat 30 ml foundation en dat is een vrij standaard hoeveelheid. De foundation maakt gebruik van een ‘pompflacon’ en dit is natuurlijk super hygienisch.

Meteen viel mij de geur op van ‘Wake Me Up’, een lekkere frisse geur die heel subtiel is en na het opsmeren ruik je er eigenlijk niets meer van. De foundation voelt heel zacht aan en is vrij dik maar wel heel gemakkelijk aan te brengen. Ik breng de ‘Wake Me Up’ het liefste aan met mijn bufferkwast. De foundation dekt medium maar de foundation kun je nog wel opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen.

Ik vind deze foundation echt heel erg fijn! De foundation dekt heel mooi met een hele natuurlijke finish en geeft ook een gezonde glow aan mijn huid. Je ziet de foundation ook bijna niet op mijn huid, het geeft dus geen ‘pancake’ effect. Ook blijft de foundation gedurende de dag super goed zitten! Wat ik ook echt een voordeel vind is dat de foundation SPF 15 bevat, zo draag ik een fijne foundation die ook nog eens mijn huid beschermd tegen zonnestralen!

(Twee kleuren foundation van links naar rechts ‘300 Sand’ en ‘100 Ivory’)

(Hier draag ik de foundation, zoals je kunt zien heb ik wel een beetje last van een droge huid)

Ik ben dus super tevreden over de ‘Wake Me Up’ foundation en ik heb er een nieuwe favoriet bij. De Rimmel ‘Wake Me Up’ foundation is in vijf verschillende tinten verkrijgbaar en kost €12,95.

113 Comments on Rimmel Wake Me Up Foundation!

 1. Blosh Time
  23 april 2012 at 11:03 (11 jaar ago)

  Lees veel goede dingen over deze foundation! Idd heel fijn dat ie ook SPF 15 heeft. Thanks voor deze review 🙂

  • Sanne van Huis
   23 april 2012 at 15:01 (11 jaar ago)

   Graag gedaan hoor, hihi!

 2. Cherel
  23 april 2012 at 11:13 (11 jaar ago)

  Hoor veel goede dingen hierover! Ik ga hem zeker nog eens proberen!

 3. Asmae
  23 april 2012 at 11:18 (11 jaar ago)

  Ik heb de 300 sand gekocht op de Beautygloss party op aanraden van een verkoopster van Rimmel. Maar veelste donker! Ik ga het mengen met een andere foundation. Ik heb nog geen mening over deze foundation, hier heb ik weken voor nodig.

 4. Esmay
  23 april 2012 at 11:34 (11 jaar ago)

  Ik wil ‘m zo graag proberen maar ik hoor er steeds verschillende dingen over dat ik steeds maar twijfel! Plus dat ik nog wel wat foundations heb … Mmmm, keuzes keuzes!

  • Sanne van Huis
   23 april 2012 at 15:01 (11 jaar ago)

   Haha, tja iedereen heeft natuurlijk ook weer een andere huidtype en tint. Toch lees ik vooral positieve dingen over de foundation 🙂

 5. Vera
  23 april 2012 at 11:48 (11 jaar ago)

  Deze heb ik liggen, maar moet hem nog uitproberen. Ik hoop dat hij bij mij net zo fijn is 🙂

 6. Lotte
  23 april 2012 at 11:49 (11 jaar ago)

  Leuk review! Ik vind de kleuren wel erg donker. Denk niet dat dat ‘m voor mij gaat worden…

 7. Liliane
  23 april 2012 at 12:01 (11 jaar ago)

  Die spf is voor mij wel een grote pre!

 8. CreaBeaBlog
  23 april 2012 at 12:43 (11 jaar ago)

  Interessant! Ik ga eens testen in de winkel. Zeker met de zonnebescherming zou het voor mij een goed product zijn. Ik wil ook BBcream nog eens uitchecken. Ik heb nu Bourjois Healthy mix. Fijn, mooi, maar geen SPF. Bedankt voor het testen en de review!

 9. Noortje
  23 april 2012 at 14:50 (11 jaar ago)

  Goede review! Ik vind het heel apart, want toen ik deze testte in de winkel (gewoon op mijn hand) vond ik het helemaal geen mooie foundation omdat er allemaal ‘glittertjes’ inzaten.. Heb jij daar geen last van?

  • Sanne van Huis
   23 april 2012 at 15:00 (11 jaar ago)

   Nee, ik zie de glittertjes eigenlijk niet eens..Ik krijg er juist een mooie glow van 🙂

   • Lauwchen
    26 april 2012 at 13:03 (11 jaar ago)

    Ik had’m getest in het Kruidvat en de glittertjes schrikten me idd een beetje af. Misschien toch eens op mn gezicht testen 😀

 10. Nynke-Boudien
  23 april 2012 at 15:27 (11 jaar ago)

  Ik heb deze tijdens de Kruidvat 1 + 1 gratos actie gekocht en ik ben er erg blij mee. Helaas is de lichtste kleur nog wel iets te donker voor mij, dus ik moet nog even wachten tot ik iets bruiner ben.

 11. Mirjam
  23 april 2012 at 15:44 (11 jaar ago)

  Ik hoor verschillende meningen hierover, fijn om te horen dat deze foundation jou goed bevalt! 🙂

 12. charile
  23 april 2012 at 16:10 (11 jaar ago)

  Klinkt goed 🙂

 13. LottedeJ
  23 april 2012 at 17:56 (11 jaar ago)

  Hij staat je mooi! Ik denk dat ‘ie voor mij te licht zal zijn. Ook vind ik ‘m een beetje gelig.

 14. Roos
  23 april 2012 at 19:01 (11 jaar ago)

  Ik ben ook echt gek op deze foundation 🙂

 15. Cynthiiaa
  23 april 2012 at 20:03 (11 jaar ago)

  Ik vind hem wel prachtig op je huid, het lijkt wel alsof je photoshop hebt gebruikt om sommige delen, zo egaal! Zelf had ik ooit een sample gekregen bij een tijdschrift, hij ruikt echt goddelijk. Helaas was de kleur tien tinten donkerder. xD

  • Sanne van Huis
   26 april 2012 at 23:47 (11 jaar ago)

   Haha, nou nee ik kan op zich wel goed photoshoppen maar flawless huidjes maken kan ik weer niet 😛

 16. Anne-Floor
  23 april 2012 at 20:33 (11 jaar ago)

  Lijkt me fijn ^.^

 17. Conny
  23 april 2012 at 20:51 (11 jaar ago)

  ik vindt het heel fijn product

 18. Dilara
  23 april 2012 at 21:47 (11 jaar ago)

  Dat ziet er goed uit, ik ben door je review overtuigd, bedankt!!!

 19. Nannick
  30 april 2012 at 20:29 (11 jaar ago)

  Ziet er goed uit inderdaad!

 20. diana
  2 mei 2012 at 20:34 (11 jaar ago)

  ik heb het ook geprobeerd en het is me erg goed bevallen, ik had een proefmonstertje
  nu wil ik het kopen ,maar ik zie hier wel hoed duur het is,maar niet waar ik het kan kopen, of lees ik het over het hoofd? wie weet waar ik het kan kopen??

  • Sanne van Huis
   2 mei 2012 at 20:37 (11 jaar ago)

   O.a bij Kruidvat, Trekpleister, Etos en DA 🙂