Beautyproducten die ik blijf kopen!

Inmiddels heb ik behoorlijk veel make-up in mijn kast en ik blijf ook iedere keer weer nieuwe beautyproducten erbij kopen. Maar ook heb ik bepaalde producten in mijn stash die wanneer ze opgaan, ook weer opnieuw koop. Dat doe ik omdat ik ze zo ontzettend fijn vind en nog niet betere en fijnere ben tegengekomen. Het leek mij wel leuk om deze make-up/verzorgingsproducten aan jullie te laten zien en dan weet je ook meteen dat de onderstaande producten absolute aanraders zijn!

Een echte mascara topper vind ik toch wel de Clinique High Impact mascara! Een mascara die ik echt meerdere malen heb gekocht en die precies doet wat ik van een mascara verwacht. Het geeft mijn wimpers veel volume met krul, mijn wimperhaartjes worden niet ‘hard’ en mijn wimpers worden ook nog eens mooi zwart. Waarschijnlijk is dit een product wat ik de rest van mijn leven zou blijven kopen.

Ik heb al wel vaker verteld dat ik de H&M ‘Liquid Eyeliner’ helemaal fantastisch vind. Het is een hele fijne eyeliner in een ‘stiftvorm’ en ik kan er heel precies lijntjes mee zetten. Ook is de liner mooi zwart en blijft heel goed zitten. Dit is inmiddels ook alweer mijn derde en ik blijf deze zeker weten kopen. Wel raakte ik laatst een klein beetje in ‘paniek’ want op dit moment wordt die niet meer in de online shop verkocht, hopelijk nog wel in de gewone winkel.

Een betere gezichtsprimer dan de MAC Prep + Prime ben ik nog niet tegengekomen. Krijg ik van de goedkopere varianten (Catrice bijvoorbeeld) vaak puistjes, bij die van MAC heb ik daar totaal geen last van. Deze primer maakt mijn gezicht lekker zacht en zorgt ervoor dat mijn foundation er nog net wat stralender uitziet! Dit is alweer mijn derde…

Wanneer mijn huid niet al te droog is (dit gaat vaak in fases) dan vind ik het heel fijn om mijn foundation af te poederen. Dit doe ik heel graag met de MAC Mineralize Skinfinish. Ik merk dat wanneer ik deze poeder gebruik, dat mijn huid minder glimt en ook dat mijn make-up gedurende de dag beter blijft zitten. Ook deze heb ik alweer voor de tweeder keer gekocht en het is super zuinig in gebruik.

Ook een product, weer van MAC, de Fix+ vind ik zeer prettig! Dit product zorgt ervoor dat mijn gezichts make-up minder ‘cakey’ eruit ziet. Ik gebruik het eigenlijk dagelijks en ik vind trouwens de geur ook super lekker! Ik merk ook wanneer ik dit product gebruik dat mijn foundation beter blijft zitten. Voorheen als ik bijvoorbeeld belde met mijn iPhone zat bij wijze van mijn hele foundation aan mijn telefoon, nu heb ik daar veel minder last van!

Een lipgloss die ik prachtig blijf vinden en inmiddels voor de tweede keer heb gekocht is de NYX Mega Shine lipgloss in de kleur ‘Perfect’. De naam zegt het al, het is echt de perfecte kleur voor mij. Het geeft mijn lippen een mooie nude kleurtje zonder dat het er ‘eng’ uit gaat zien. Sowieso vind ik de lipgloss van NYX heel fijn, vooral omdat ze ook heel lekker ruiken!

Zo lang ik Lush ken, koop ik al de Sweetie Pie Shower Jelly. Een geweldig doucheproduct die zo ontzettend lekker ruikt. Echt praktisch is die niet maar de geur maakt dat wel weer goed. Het is zelfs zo erg dat ik een paar op voorraad heb…

Een geurtje die ik al kocht op mijn 18e namelijk, Emporio Armani ‘She’, is echt zwaar favoriet! Eigenlijk koop ik dit geurtje elke keer wanneer die op is, omdat die gewoon zo ontzettend lekker is. Je zou kunnen zeggen dat dit een beetje ‘mijn’geurtje is.

Dit waren alle producten die ik steeds weer opnieuw koop, welke producten koop jij vaak opnieuw omdat ze zo goed zijn?

104 Comments on Beautyproducten die ik blijf kopen!

 1. Joy
  3 maart 2012 at 15:58 (11 jaar ago)

  Aah, lush Sweetie Pie ruikt zo lekker (:

 2. Agnetha
  3 maart 2012 at 16:05 (11 jaar ago)

  Dat geurtje van Armani heb ik ook gehad en is inderdaad heel erg lekker. Het zijn mooie producten die je blijft kopen ;).

 3. Amber
  3 maart 2012 at 16:08 (11 jaar ago)

  Wil je miss ook een keer zo’n top doen met budgetproducten, ik vind mac namelijk nogal duur πŸ™‚

 4. keava
  3 maart 2012 at 16:15 (11 jaar ago)

  leuke producten!
  ik vind die lipgloss zoo mooi

 5. Mirjam
  3 maart 2012 at 16:27 (11 jaar ago)

  Fijne producten! Ik blijf de One by One mascara van Maybelline kopen, het wenkbrauwpotlood van Hema, Sephora mineral foundation en Essence Stay all Day concealer. Zo vind ik het trouwens fijn, de tekst onder de foto’s! πŸ˜‰

 6. Marieke
  3 maart 2012 at 16:30 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen! Ik moet echt heel hard nadenken over of ik wel zo’n product heb dat ik telkens opnieuw koop….

 7. Vera
  3 maart 2012 at 16:36 (11 jaar ago)

  De MAC Fix+ wil ik ook al heel lang, maar ik kom nooit in de buurt van een winkel om het ook daadwerkelijk te kopen!

 8. Tedje
  3 maart 2012 at 16:37 (11 jaar ago)

  De mascara van Clinique heb ik ook al een aantal keer gekocht, heel fijn!

 9. Samantha
  3 maart 2012 at 17:53 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen! πŸ™‚ De mascara van Clinique wil ik al een tijd proberen…

 10. Cynthiiaa
  3 maart 2012 at 18:08 (11 jaar ago)

  Mooie producten! True, de fixeerspray is ook echt mijn favoriet hoor! Kan echt niet meer zonder.

 11. Esmay
  3 maart 2012 at 18:21 (11 jaar ago)

  Mooie producten! Ik gebruik eigenlijk altijd iets anders! Vind ik leuk, om af te wisselen πŸ™‚

 12. Charile
  3 maart 2012 at 18:26 (11 jaar ago)

  Mooie producten πŸ˜€

 13. Nannick
  3 maart 2012 at 18:39 (11 jaar ago)

  Leuk artikel πŸ˜‰

 14. Michelle
  3 maart 2012 at 20:03 (11 jaar ago)

  Hoi! Heb ondertussen enkele reviews gelezen over die Clinique mascara. Iedereen is vol lof! Maandag ga ik die halen! :-D!!!
  Ik hou er zo van om nieuwe producten te testen!! Alleen houdt mijn bankrekening daar minder van ;-)!!

 15. Jana
  3 maart 2012 at 20:26 (11 jaar ago)

  Leuk om te zien πŸ™‚ x

 16. Joany
  3 maart 2012 at 21:30 (11 jaar ago)

  Wat een fijne spulletjes. Ik heb eigenlijk maar één product wat ik echt steeds opnieuw koop. De primer van Tony Moly.

 17. Mariska
  3 maart 2012 at 22:41 (11 jaar ago)

  Ik ken de producten niet, alleen die Armani parfum… die is erg lekker!

 18. martina
  3 maart 2012 at 22:52 (11 jaar ago)

  die eyeliner heb ik afgelopen week bij de h&m aan de vismarkt gekocht πŸ™‚

 19. Maartje
  3 maart 2012 at 22:55 (11 jaar ago)

  Wat een leuke producten! Ik ben van plan ooit ook nog wat van Mac te kopen… πŸ™‚

 20. Eva
  3 maart 2012 at 23:31 (11 jaar ago)

  Hee, ik wil heeeeel erg graag echte kiboots kopen, ik heb ze gezien bij lift maar daar waren ze 179,95 en bij een artikel van jou stond dat ze bij modemusthave.com “maar” 137,95 waren. Nu heb ik daar bet gekeken maar die site bestaat op de een of andere manier niet…? Zou jij misschien een link kunnen sturen met die kiboots?
  Liefs Eva

  Ps. Sorry dat het niet over dit artikel gaat.

 21. Eva
  3 maart 2012 at 23:32 (11 jaar ago)

  Lift is loft ***

 22. Roos
  4 maart 2012 at 10:05 (11 jaar ago)

  Mij lijken de producten allemaal wel fijn!

 23. AnnaSophia
  4 maart 2012 at 10:39 (11 jaar ago)

  Woehoew, we hebben 3 dezelfde favo’s :p

 24. Yvonne
  4 maart 2012 at 12:02 (11 jaar ago)

  Ik blijf steeds mijn nivea oogmakeup remover kopen. Hij is zo fijn !

 25. Kelly
  4 maart 2012 at 12:20 (11 jaar ago)

  De mineralize skinfinish is ook een favoriet van mij en deze gebruik ik ook iedere dag. Hij is inderdaad erg zuinig in gebruik!

 26. LottedeJ
  4 maart 2012 at 14:05 (11 jaar ago)

  Heel leuk om te zien! Ik ben echt benieuwd naar die vloeibare liner van H&M!

 27. Jani GG
  4 maart 2012 at 14:11 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik heb ook lang de parfum van emporio armani gekocht, maar nu gebruik ik lady million van paco rabanne. Ook al mijn 4de flesje ondertussen.. πŸ™‚
  De skin base van MAC gebruik ik ook, maar ik mix hem met de strobe cream omdat ik vind dat er te veel glittertjes in de skin base zitten! De fix+ is ook een favoriet van mij πŸ™‚ Ik kan niet zonder!
  Ohja, nog een vraagje! Is de winnaar al bekend van de Casio horloge? πŸ™‚ ik lijk het nergens te vinden.. xoxo

 28. Myrthe
  4 maart 2012 at 19:16 (11 jaar ago)

  Wat een fijne producten zeg! Die eyeliner stift van de H&M heb ik ook, die is heel fijn inderdaad! πŸ˜€

 29. Michelle
  6 maart 2012 at 14:14 (11 jaar ago)

  Heb de mascara van Clinique in m’n bezit sinds maandag en wil nooit geen andere meer! Dit product is zooooo fijn!!! Je voelt helemaal niet dat je mascara ophebt! Wat ik soms wel heb met andere mascara van bv. L’Oreal, Maybelline, … Die kunnen soms wat zwaar aanvoelen en wat gaan afbrokkelen na enkele uren. Deze van Clinique is zo licht en toch goed dekkend!!! Zeker eens uitproberen dames!