Review 1 Euro producten van E.L.F.

Een tijdje geleden ontving ik producten van E.L.F. om te reviewen. Ik mocht verschillende dingen uitzoeken waaronder zes producten uit de ‘1 Euro’ lijn. Twee weken terug schreef ik al een review over de lakjes en die kun je hier lezen. Vandaag vertel ik wat over de andere vier producten…

Als ik denk aan make-up Β van 1 Euro dan denk ik in eerste instantie niet aan kwalitatief goede producten en daarom was ik ook heel erg benieuwd. Toch heb ik ook al heel veel positieve reviews gelezen dus aan de andere kant zijn mijn verwachtingen ook best wel hoog. Maar zijn deze verwachtingen terecht?

Ik begin met de E.L.F. Eyeshadow Duo en deze heb ik de kleur Mocha Swirl. De verpakking is een klein rond zwart doosje met twee kleuren oogschaduw. Een hele lichte taupe kleur en een donkerbruine kleur, mooie combinatie. Je kunt het doosje opendraaien en dit werkt prima. De oogschaduw is heel zacht van textuur en kruimelt ook wel een beetje, dus pas op bij het aanbrengen. Je kunt de kleuren heel goed blenden en ik vind ondanks dat ze een beetje kruimelen prettig werken. Binnen een mum van tijd heb je met deze kleurtjes een hele mooie natuurlijke ooglook. Als ik kijk naar de pigmentatie van de oogschaduw dan vind ik dit echt super, vooral met een basis eronder. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht en voor 1 Euro vind ik deze oogschaduw echt een aanrader!

De E.L.F. Natural Radiance Blusher komt in een klein rechthoekig doosje. Het doosje had van mij wel iets groter mogen zijn zodat je wat beter met je kwast erin kan. Het doosje zelf gaat erg moeilijk open en ik heb al meerdere malen gehad dat het dekseltje eraf ging, hier mag E.L.F. wel wat aan doen vind ik. Ik heb de kleur ‘Flushed’ en dit is een heel mooi fel roze kleurtje. Ook de pigmentatie van dit product vind ik heel goed, er komt super veel kleur vanaf. Gezien ik een hele lichte huid heb moet ik heel voorzichtig deze blush aanbrengen anders krijg ik te roze wangen. Ook dit product vind ik heel fijn, afgezien van het doosje maar ik moet natuurlijk ook niet te veel verwachten voor 1 Euro.

Over de E.L.F. Luscious Liquid Lipstick ben ik heel enthousiast. Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo van de lipstick maar deze is vloeibaar en is dus een beetje te vergelijken met een lipgloss. De verpakking vind ik wel heel erg leuk want je moet draaien en zo komt er ‘lipstick’ door het sponsje heen. Het sponsje is heel fijn in gebruik, maar ik vind het niet heel hygienisch. Dit vind ik trouwens ook bij gewone lipgloss. Het product ‘smaakt’ een beetje mintig en het laat mijn lippen een klein beetje tintelen. Ik vind het erg prettig voelen aan mijn lippen en het is niet extreem plakkerig. Op zich blijft het goed zitten zolang je niet eet en drinkt. Ik heb de kleur ‘Bark’ en deze is vrij transparant van kleur en daardoor geeft het een mooi glansje aan mijn lippen en ik hou daar wel van. Dit product heb ik super veel gebruikt de laatste tijd en het is dan helaas bijna op. Dit product zou ik zeker weer kopen!

Ten slotte de E.L.F. Dramatic Lash Kit, oftewel de nepwimpers. Eigenlijk kan ik hier heel kort in zijn. Het zijn mooie wimpers die goed passen bij een mooie ooglook en zo kun je de look net wat meer af te maken. De lijm die erbij zit vind ik heel slecht en ik kreeg ze bijna niet aan mijn oogleden vastgeplakt. Gelukkig kun je natuurlijk andere wimper lijm kopen en dan zijn deze nepwimpers prima te gebruiken. Ook dit product kost €1,-.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik eigenlijk heel enthousiast over de producten en ik heb er dan ook weer een fijn budgetmerk bij! Ben je nu helemaal enthousiast geworden over Eyes Lips Face, hier kun je de producten kopen.

80 Comments on Review 1 Euro producten van E.L.F.

 1. kimberly
  24 mei 2011 at 08:25 (11 jaar ago)

  Klink helemaal top! πŸ™‚

 2. Miss MATC
  24 mei 2011 at 09:43 (11 jaar ago)

  Ik heb sinds vandaag ook een paar ELF spulletjes in bezit en het enigste dat ik niet goed vind is de nagellak

 3. Joyce
  24 mei 2011 at 10:13 (11 jaar ago)

  Klinkt fijn! Mooi gepigmenteerd is die bruine kleur zeg!

 4. Danique
  24 mei 2011 at 11:01 (11 jaar ago)

  Ik vind ELF een heel fijn merk πŸ™‚ Net als jou ben ik dol op de luscious liquid lipsticks!

 5. sanne
  24 mei 2011 at 12:27 (11 jaar ago)

  Klinkt goed!
  De blush ziet er erg goed uit!

 6. charile
  24 mei 2011 at 13:25 (11 jaar ago)

  Klinkt goed!
  x

 7. Linsey unebeauty
  24 mei 2011 at 15:07 (11 jaar ago)

  Ik had precies hetzelfde met de blush!

 8. femketje
  24 mei 2011 at 16:45 (11 jaar ago)

  ik hou echt van elf.. alleen jammer dat de verzendkosten aardig hoog zijn!

  • Sanne van Huis
   25 mei 2011 at 12:05 (11 jaar ago)

   Klopt, die mogen wel iets lager worden πŸ™‚

 9. Linda
  24 mei 2011 at 17:00 (11 jaar ago)

  Leuk leuk leuk. ^^ Ik ga er binnenkort toch maar eens bestellen met mijn zusje. Zodat we de verzendkosten kunnen delen.

 10. Deborah
  24 mei 2011 at 17:00 (11 jaar ago)

  Ik wou 3 nagellakjes bestellen beetje jammer dat de meeste mooie kleurtjes niet beschikbaar waren maar toen schrok ik best wel van de verzendkosten :O 7 euro is wel heel duur vind ik kan je het ook in winkels krijgen ?

  • Sanne van Huis
   25 mei 2011 at 12:06 (11 jaar ago)

   Die zijn idd vrij hoog..Je kunt E.L.F. alleen online kopen. Misschien dat je een bestelling kunt doen met meerdere mensen, zodat je de verzendkosten deelt?

 11. Myrthe
  24 mei 2011 at 18:42 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik wil ook heel graag producten van ELF, het lijken me echt superfijne budget producten. πŸ™‚

 12. fre
  25 mei 2011 at 10:50 (11 jaar ago)

  ben overtuigd πŸ˜‰

 13. Leontine (leon10eke)
  26 mei 2011 at 17:14 (11 jaar ago)

  Ik vind de producten van ELF ook heel fijn. De blushes zijn erg goed gepigmenteerd, al heeft het wel een half uur geduurd voor ik door had hoe het doosje open moest, haha.
  De oogschaduws kruimelen idd wat, maar verder ook goed pigment en ook over de lipglossjes en lipsticks ben ik erg te spreken.
  De kwasten die ze verkopen verschillen wel wat in kwaliteit. De oogschaduwkwasten vind ik erg fijn, de angled blush brush vind ik tegenvallen, erg weinig haren.

  Maar overall, vind ik ELF echt een mooi budgetmerk en ik bestel er graag (en dan altijd veel, ivm verzendkosten… altijd minimaal 7 artikelen zodat het goed verdeeld is..)