Het is al zo lang geleden dat ik een fashion DIY heb gemaakt, vandaag heb ik er weer eentje voor je. Dit idee had ik al super lang in mijn hoofd maar ik moest nog even een geschikt moment vinden. Gistermiddag ben ik lekker crea bea aan de slag gegaan en ik ben erg tevreden over het resultaat. In het filmpje laat ik zien hoe je een top kan bedrukken met transferpapier. Nieuwsgierig, bekijk dan snel het filmpje en veel plezier!

[http://www.youtube.com/watch?v=8sQyqJSch_M]

Lees verder voor nog wat meer info…

Vind je de afbeelding met de snor ook zo leuk, onderaan vind je het snorren plaatje en deze mag je gewoon gebruiken. Ga je nou ook een top bedrukken omdat je dit filmpje hebt gezien? Dan zou ik het erg leuk vinden om daar een foto van te ontvangen en dit kun je evt. sturen naar: info@wearefashion.nl, is natuurlijk helemaal niet verplicht maar ik zou het wel heel leuk vinden!

(Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding)